Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2002
Tom
09
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Wplyw fruktanow na biodostepnosc wybranych skladnikow mineralnych
(
Cieslik E.
,
Topolska K.
), s. 5-16
artykuł:
Metody badania wlasciwosci powierzchniowo czynnych bialek zbozowych w aspekcie ksztaltowania struktury ciasta i miekiszu pieczywa
(
Kedzior Z.
,
Pruska-Kedzior A.
,
Golinska-Krysztofiak J.
), s. 17-28
artykuł:
Wlasciwosci reologiczne, termiczne i funkcjonalne masy jajowej poddanej ultrapasteryzacji
(
Oziemblowski M.
), s. 29-46
artykuł:
Wplyw tluszczu na wybrane cechy ciasta biszkoptowo-tluszczowego
(
Krygier K.
,
Zbikowska A.
), s. 47-57
artykuł:
Aktywnosc antyutleniajaca zwiazkow fenolowych ekstrahowanych roznymi rozpuszczalnikami z kalafiora
(
Baraniak B.
,
Krzepilko A.
,
Stryjecka M.
), s. 58-66
artykuł:
Sklad i wlasciwosci przeciwrodnikowe fenolokwasow slodu
(
Samotyja U.
,
Malecka M.
,
Klimczak I.
), s. 67-76
artykuł:
Wiazanie kadmu w obecnosci magnezu przez wybrane preparaty wytlokowe
(
Borycka B.
,
Borycki J.
), s. 77-87
artykuł:
Charakterystyka pecznienia i kleikowania skrobi pochodzacej z niedojrzalych zboz
(
Gumul D.
), s. 88-100
artykuł:
Wplyw dodatku sruty z szarlatu na wartosc wypiekowa handlowej maki pszennej
(
Czubaszek A.
), s. 101-111
artykuł:
Opakowania produktow mleczarskich w opinii konsumentow
(
Swida J.
,
Kulinski A.
), s. 112-122
artykuł:
Biodegradacja tworzywa sporzadzonego z polimerow syntetycznych i skrobi ziemniaczanej
(
Zieba T.
,
Blyskal B.
), s. 123-132
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie krajowym
(
Morkis G.
), s. 132-136
artykuł:
Wspolczesny leksykon wiedzy o zywnosci
(
Kostyra H.
,
Kostyra E.
,
Mierzejewska D.
), s. 137-138
artykuł:
25 lat Wydzialu Nauk o Zywnosci Akademii Rolniczej we Wroclawiu
(
Chrzanowska J.
), s. 148-150
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.