Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
2003
Tom
12
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Przemowienie JM Rektora WSO SIG prof.nadzw. dr Stanislawa Dawidziuka
(
Dawidziuk S.
), s. 6-8
artykuł:
Wystapienie Przewodniczacego Zarzadu Samorzadu Studenckiego WSM SIG Grzegorza Filipa
(
Filip G.
), s. 9
artykuł:
Polska chata w globalnej wiosce
(
Goban-Klasa T.
), s. 10-11
artykuł:
Znaczenie wymiany masy w tworzeniu zywnosci nowej generacji
(
Kowalska H.
,
Lenart A.
), s. 12-17
artykuł:
Wlasciwosci reologiczne skoncentrowanych sokow owocowych przechowywanych w roznych temperaturach
(
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 18-23
artykuł:
Optymalizacja procesu mieszania metoda ze zbiornika do zbiornika ziarnistych ukladow niejednorodnych. Matematyczny model przestrzenny. Cz.II.
(
Tukiendorf M.
), s. 24-26
artykuł:
Ocena jakosci zelu agarowego na podstawie analizy tekstury
(
Palacha Z.
,
Sitkiewicz I.
), s. 27-29
artykuł:
Jednostrumieniowe orientowanie podluzne szprotow
(
Kosmowski M.
), s. 30-32
artykuł:
Wplyw technologii gwaltownego schladzania [Cook-Chill] na jakosc jedno- i dwuskladnikowych produktow spozywczych
(
Tomaszewska M.
,
Niemczyk K.
,
Neryng A.
), s. 33-36
artykuł:
Modelowanie krzywych i siatek powierzchni bryl geometrycznych imitujacych surowce roslinne
(
Mieszkalski L.
), s. 37-39
artykuł:
Energochlonnosc oczyszczania sciekow w wybranym zakladzie przemyslu owocowo-warzywnego
(
Kowalczyk R.
,
Rownicki M.
), s. 40-43
artykuł:
Zywnosc chlodzona o minimalnym stopniu przetworzenia
(
Paliwoda A.
), s. 44-46
artykuł:
Czynniki wzrostu automatyzacji w przetworstwie rybnym
(
Dutkiewicz D.
,
Dowgiallo A.
), s. 47-49
artykuł:
Mozliwosci i szanse wykorzystania benchmarkingu w przemysle maszyn spozywczych
(
Piatkowski Z.
,
Sankowski M.
,
Wojcik-Kosla D.
), s. 50-53
artykuł:
Ocena konsekwencji reformy Wspolnej Polityki Rolnej Unii Europejskiej
(
Gruchelski M.
,
Niemczyk J.
,
Wierzbicki R.
), s. 54-58
artykuł:
Nowoczesne maszyny dla przemyslu spozywczego produkowane w Instytucie Maszyn Spozywczych. Czesc IV. Wytlaczarka makaronu
(
Jop S.
), s. 59
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.