Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
1992
Tom
36
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
Systemy ekspertowe dla podmiotow gospodarczych przemyslu fermentacyjnego i owocowo-warzywnego
(
Orylska J.
), s. 3-4
artykuł:
Mozliwosci wspolpracy handlowej z RPA
, s. 5
artykuł:
Ocena toksycznosci kultur wybranych grzybow mikroskopowych wobec larw krewetek Artemia salina
(
Foremska E.
,
Chelkowski J.
,
Wiewiorowska M.
), s. 9-11
artykuł:
Kwas mlekowy i jego pochodne - produkty o szerokim zastosowaniu
(
Jarosz K.
), s. 12-14
artykuł:
Nowe opakowania szklane z nowoczesnym zamknieciem z aluminium do pakowania apertzowanych produktow spozywczych
(
Dubetowska T.
), s. 14-23
artykuł:
Kanadyjskie instytuty badawcze i ich wspopraca z przemyslem spozywczym
(
Plocharski W.
), s. 26-30
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.