Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2006
Tom
54
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Nowe prawo zywnosciowe. Cz.II
(
Paprocki J.
), s. 2
artykuł:
Jakosc i warunki produkcji pieczywa w Polsce
(
Dziugan P.
), s. 6-9
artykuł:
XXV Konferencja
(
Rothkaehl J.
), s. 10
artykuł:
Przykladowy zespol socjalno-sanitarny piekarni
(
Gubala W.
), s. 12
artykuł:
Tworzenie i wdrazanie strategii rozwoju zakladow piekarskich
(
Mruk H.
,
Mruk J.
), s. 16
artykuł:
Sporzadzanie ciast. Cz.I. Przygotowanie surowcow
(
Kownacki J.
), s. 22-23
artykuł:
Doplaty do przetworstwa masla, masla skoncentrowanego i smietanki
, s. 24-25
artykuł:
Targi - tak, ale co 2-3 lata
(
Skrzeczkowski K.
), s. 28-29
artykuł:
Sa szanse eksportu, ale...
(
Stus M.
), s. 30
artykuł:
Taropak po raz 25
(
P.K.
), s. 32-33
artykuł:
IBA pod znakiem bio
(
Kania-Lentes P.
), s. 34-39
artykuł:
Jakosc zyskiem dlugofalowym
(
Stefanini D.
), s. 44-45
artykuł:
Piec rurowy, jakiego jeszcze nie bylo
, s. 46-47
artykuł:
Maszyny do produkcji chleba
(
Pagonowski M.
), s. 48-49
artykuł:
Czlowiek popelnia rozne szalenstwa. Elzbieta Gadomska 'Piekarz Roku 2006' - o sobie
(
Gadomska E.
), s. 54-55
artykuł:
Zapach piernika
(
Paprocki J.
), s. 56-58
artykuł:
Swieta z makiem
(
P.K.
), s. 60
artykuł:
Fundacja 'Piernik Polski'
, s. 62
artykuł:
PANETTONE - tradycja i wspolczesnosc
(
Goworek P.
,
Piesiewicz H.
), s. 64-65
artykuł:
Innowacje Barry Callebaut
(
Stus M.
), s. 66-67
artykuł:
Cafe America
(
Zawadzka-Ben Dor R.
), s. 78-79
artykuł:
Uczta w pozycji horyzontalnej
(
Zawadzka-Ben Dor R.
), s. 80-81
artykuł:
Praca w 'szosty' dzien tygodnia, wynagrodzenie za dyzur
(
Paprocki J.
), s. 86
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.