Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1999
Tom
53
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Zwiekszenie efektywnosci restrukturyzacji proinnowacyjnej przedsiebiorstw
(
Pasternak K.
), s. 3-6
artykuł:
Nowa zywnosc - perspektywy i aspekty prawne
(
Pozorski P.
,
Pozorska A.
,
Twardowski T.
), s. 7-9
artykuł:
Nowe chleby bezglutenowe
(
Pordab Z.
,
Radola A.
,
Nowak A.
), s. 10-12
artykuł:
Produkty pochodzenia roslinnego a zywnosc funkcjonalna
(
Owczarek L.
,
Osinska M.
,
Maczynska D.
), s. 13-14
artykuł:
Probiotyki w zywieniu czlowieka
(
Libudzisz Z.
), s. 15
artykuł:
Efekty i uwarunkowania aktywnosci innowacyjnej krajowych przetworcow zywnosci
(
Pasternak K.
,
Grzybowska B.
), s. 16-17
artykuł:
Procesy innowacyjne a przeksztalcenia w nauce
(
Chylek E. K.
), s. 18-20
artykuł:
Lowicz mysli o jakosci
(
Smolinski E.
), s. 23-25
artykuł:
Zamrazanie szokowe i schladzanie - przyklady zastosowania gazow w przemysle spozywczym
(
Pawlonka G.
), s. 26-28
artykuł:
Program dzialania SITSpoz. na lata 1998-2002
, s. 30-31
artykuł:
Techniczno-ekologiczne aspekty rozwoju opakowan w przemysle spozywczym
(
Korzeniowski A.
,
Kubera H.
), s. 32-35
artykuł:
Niektore zastosowania mikrobiologicznej transglutaminazy w przemysle spozywczym
(
Krakowiak A.
,
Czakaj J.
), s. 36-38
artykuł:
Opracowanie nowych produktow spozywczych
(
Kupiec B. E.
,
Wardynska K.
,
Kolczak T.
), s. 39-40
artykuł:
Czipsy ziemniaczane
(
Lisinska G.
,
Rutkowski A.
), s. 42-44
artykuł:
XXIX Sesja Naukowa Komitetu Technologii i Chemii Zywnosci PAN
(
Bednarski W.
), s. 45
artykuł:
Rzeczywiste, domniemane i urojone zagrozenia zdrowia konsumenta w Polsce
(
Imbs B.
), s. 46-47
artykuł:
Patenty w przemysle mleczarskim
, s. 48
artykuł:
Wazne decyzje
, s. 49
artykuł:
Sytuacja firm spozywczych notowanych na gieldzie
, s. 49
artykuł:
Parlament Europejski akceptuje promieniowanie jako srodek konserwujacy
, s. 49
artykuł:
Substancje smakowo-zapachowe objete tajemnica handlowa
, s. 49
artykuł:
Biotechnologia w rolnictwie a produkcja zywnosci
, s. 49
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.