Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Soil Science
Rocznik
2008
Tom
41
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Sequential fractionation of lead in contaminated and non-contaminated soils
(
Domanska J.
), s. 119-126
artykuł:
Losses of organic matter and nitrogen during composting of municipal solid wastes
(
Drozd J.
,
Licznar M.
,
Licznar S. E.
,
Walenczak K.
), s. 127-138
artykuł:
Phosphate and ammonium concentrations in groundwater from peat soils in relation to the water table
(
Sapek A.
), s. 139-148
artykuł:
Modeling of cadmium and lead phytoextraction from contaminated soils
(
Khodaverdiloo H.
,
Homaee M.
), s. 149-162
artykuł:
Numbers and activity of lipolytic microorganisms in podzolic soil under willow culture [Salix viminalis L.] subjected to the multi-year effect of sewage sludge
(
Furczak J.
,
Joniec J.
,
Baran S.
), s. 163-173
artykuł:
Systematic position of the podzolic soils developed on the inpeatland dunes in the Biebrza River valley and Narew River valley
(
Czubaszek R.
), s. 175-182
artykuł:
Mineral transformations in soils on spoil heaps of an abandoned pyrite mine in Wiesciszowice [Rudawy Janowickie Mts., Lower Silesia, Poland]
(
Uzarowicz L.
,
Skiba S.
,
Skiba M.
,
Michalik M.
), s. 183-193
artykuł:
Heavy metals in soil fertilized with manure and nitrogen
(
Bednarek W.
,
Mackowiak C.
), s. 195-200
artykuł:
Effect of liming and mineral fertilization on the enzymatic activity of grey-brown podzolic soils formed from loess
(
Nazarkiewicz M.
,
Kaniuczak J.
), s. 201-207
artykuł:
Photosynthetic activity of Helianthus tuberosus L. depending on a soil and mineral fertilization
(
Sawicka B.
,
Michalek W.
), s. 209-222
artykuł:
Professor Stanislaw Moskal [1921-2008]
(
Mercik S.
), s. 223-226
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.