Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1996
Tom
50
Numer
10
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
10
artykuł:
50 lat Przemyslu Spozywczego. Przemysl Spozywczy w latach 1977-1981
, s. 2
artykuł:
Przemysl spozywczy w sluzbie zdrowia publicznego
(
Imbs B.
), s. 3
artykuł:
Zywienie a zdrowie
(
Ziemlanski S.
), s. 4-9
artykuł:
Ujednolicenie ustawodawstwa europejskiego
, s. 9
artykuł:
Tluszcze w zywieniu czlowieka - nowe koncepcje i zalecenia
(
Ziemlanski S.
), s. 10-12
artykuł:
Sklad kwasow tluszcowych i koncentracja steroli
(
Obiedzinski M. W.
,
Bartnikowska E.
,
Cieslak B.
,
Jankowski P. S.
,
Grzeskiewicz S.
), s. 13-16
artykuł:
Znaczenie produktow zielarskich w lecznictwie otwartym
(
Lutomski J.
), s. 17-20
artykuł:
Pszczeli skarb dla twojego zdrowia
, s. 21
artykuł:
Konkurs jakosci plynnych produktow mleczarskich
, s. 22
artykuł:
Leczniczy jogurt
(
Kafel S.
), s. 23
artykuł:
Kefir - to zdrowie
(
Fesnak D.
,
Fetlinski A.
), s. 24-25
artykuł:
Dobroczynny wplyw paleczek kwasu mlekowego i Bifidobacterium sp. na zdrowie czlowieka
(
Jakubczyk E.
,
Kosikowska M.
), s. 26-29
artykuł:
Sery dojrzewajace o zwiekszonej zawartosci potasu
(
Iwanczak M.
,
Reps A.
,
Wisniewska K.
,
Jarmul I.
,
Kolakowski P.
), s. 30-32
artykuł:
Procesy technologiczne a biodostepnosc skladnikow mineralnych z produktow spozywczych
(
Brzozowska A.
), s. 33-35
artykuł:
Jakosc zywnosci ekologicznej
(
Bartnik M.
), s. 36-38
artykuł:
Fermentowane soki warzywne o wlasciwosciach probiotycznych
(
Laniewska-Moroz L.
,
Nalepa B.
,
Roczniakowa B.
), s. 39-40
artykuł:
Najnowsze osiagniecia w zakresie technologii skrobi
, s. 41
artykuł:
Siec Efektywnego Gospodarowania Energia
(
Obryk W.
), s. 42-43
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.