Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
1997
Tom
51
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Szanse i zagrozenia produkcji zywnosci przyjaznej dla srodowiska
(
Warchalewski J. R.
), s. 2-5
artykuł:
Wdrazanie systemow zarzadzania srodowiskowego wedlug norm ISO 14000
(
Berdowski J. B.
,
Malinowski H.
,
Chrzanowska L.
), s. 6-9
artykuł:
Zadania proekologiczne w przemysle spozywczym
(
Zegar J. S.
), s. 10-11
artykuł:
Recykling puszek aluminiowych - unikalna inicjatywa przemyslu opakowaniowego
(
Tyszko P.
), s. 12-13
artykuł:
Perspektywy europejskiego rynku technologii sluzacych ochronie srodowiska
(
Imbs B.
), s. 14
artykuł:
Minimalizacja strumieni w przemysle spozywczym
(
Doniec A.
), s. 15-17
artykuł:
Proekologiczne aspekty przetwarzania surowcow rzeznych
(
Konieczny P.
,
Pospiech E.
,
Lyczynski A.
), s. 18-21
artykuł:
IMS Stalserwis juz w Polsce. Bogactwo oferty i nowoczesnosc obslugi
, s. 24
artykuł:
Oddzialywanie na srodowisko przyrodnicze ubojni zwierzat i zakladow przetworstwa miesnego
(
Kubicki M.
,
Kubicki G.
), s. 26-30
artykuł:
Paleczki Salmonella w przetworach jajowych
(
Sawicka-Wrzosek K.
,
Maciak T.
), s. 31
artykuł:
Wplyw preparatu blonnikowego z wycierki ziemniaczanej na jakosc pieczywa skrobiowego
(
Sucharzewska D.
), s. 32-33
artykuł:
Wplyw obnizenia temperatury na aktywnosc enzymow hydrolitycznych Geotrichum candidum Link
(
Bialasiewicz D.
), s. 34-36
artykuł:
Tomasz Jez
, s. 37
artykuł:
Henryk Wasak
, s. 37
artykuł:
50 lat interdyscyplinarnej dzialalnosci
(
Lutomski J.
), s. 38-41
artykuł:
Kefir to zdrowie
(
Fetlinski A.
), s. 43
artykuł:
Eksport artykulow rolno-spozywczych na rynki poza Unie Europejska
(
Nitecka E.
), s. 45
artykuł:
Mikrobiologia i higiena w przemysle spozywczym
(
Zakowska Z.
,
Libudzisz Z.
), s. 46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.