Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
1998
Tom
35
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
The influence of cross-breeding of Kamieniecka ewes with meat rams on the meat quality of lambs
(
Brzostowski H.
,
Tanski Z.
,
Sowinska J.
)
artykuł:
Effect of different methods of freezing on some chemical and physico-chemical properties of normal and enriched horsemeat during 3-month cold storage
(
Kondratowicz J.
,
Bak T.
)
artykuł:
Characteristics of winter rapeseeds Polish varieties Mar, Polo and Leo
(
Minkowski K.
,
Krygier K.
)
artykuł:
Gel and emulsion stability of meat treated with pyrophosphates and carbonates by enhanced addition of water
(
Pospiech E.
,
Medynski A.
,
Dolata K.
)
artykuł:
Evaluation of sensory quality of Bologna - type sausage with various levels of fat substitution
(
Olkiewicz M.
,
Kostyra E.
,
Adamik A.
)
artykuł:
Characteristics of rapeseed oils after refining processes in idustrial scale
(
Platek T.
,
Krygier K.
)
artykuł:
Model study on generation and disappearance of smoke produced from wood chips carbonized by contact heating in a smoking chamber operating under closed cycle
(
Tyszkiewicz S.
,
Panasik M.
)
artykuł:
The slaughter value of crossbred lambs coming from Merino ewes and rams of prolific and meat breeds
(
Borys B.
,
Osikowski M.
)
artykuł:
Effect of different methods of freezing on weight losses and taste qualities of normal and enriched horsemeat during 6-month cold storage
(
Kondratowicz J.
,
Bak T.
)
artykuł:
The influence of some agents on diffusion of nitrite in pork meat cured by injection
(
Klossowska B.
,
Tyszkiewicz S.
)
artykuł:
A study on the chemical composition of liquid smokes from ash wood
(
Borys A.
)
artykuł:
Cechy surowcowe a jakosc miesa
(
Pospiech E.
,
Borzuta K.
), s. 7-34
artykuł:
Opracowanie rownania regresji do szacowania zawartosci miesa w tuszach wieprzowych przy pomocy urzadzenia Auto-Fom
(
Strzelecki J.
,
Borzuta K.
,
Lisiak D.
), s. 35-42
artykuł:
Wplyw ilosci i sposobu dodania bialka izolatu sojowego na teksture drobnorozdrobnionego produktu miesnego
(
Makala H.
,
Olkiewicz M.
), s. 107-117
artykuł:
Wplyw chlorku sodowego i bialek niemiesniowych na ksztaltowanie tekstury modelowego drobnorozdrobnionego produktu miesnego
(
Makala H.
), s. 119-136
artykuł:
Sprzezone dieny kwasu linolowego i ich wystepowanie w zywnosci
(
Bartnikowska E.
,
Grzeskiewicz S.
,
Obiedzinski M. W.
), s. 193-202
artykuł:
Zarzadzanie produktem w przedsiebiorstwach przemyslu miesnego. Stan i rozwoj
(
Pasternak K.
), s. 203-232
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.