Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
2000
Tom
51
Numer
4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
4
artykuł:
Biokumulacja pierwiastkow i radionuklidow przez grzyby wielkoowocnikowe. Przeglad bibliograficzny dla ziem polskich
(
Falandysz J.
,
Frankowska A.
), s. 321-344
artykuł:
Zawartosc rteci w grzybach jadalnych na terenie gmin Morag i Lukta
(
Falandysz J.
,
Lipka K.
,
Danisiewicz D.
,
Frankowska A.
,
Apanasewicz D.
,
Zuranska B.
), s. 345-351
artykuł:
Zawartosc wybranych biopierwiastkow w calodziennej racji pokarmowej studentow Akademii Medycznej w Bialymstoku
(
Czapska D.
,
Ostrowska L.
,
Karczewski J.
), s. 353-359
artykuł:
Kwasy tluszczowe w produktach cukierniczych
(
Daniewski M.
,
Mielniczuk E.
,
Jacorzynski B.
,
Pawlicka M.
,
Balas J.
,
Filipek A.
,
Gornicka M.
), s. 361-377
artykuł:
Ocena wlasciwosci farmakodynamicznych sredniozmineralizowanej wody alkalicznej przeznaczonej do dydtrybucji jako butelkowana naturalna woda mineralna
(
Drobnik M.
), s. 379-384
artykuł:
Zywienie dzieci w wieku przedszkolnym. Ogolna charakterystyka sposobu zywienia
(
Weker H.
,
Rudzka-Kantoch Z.
,
Strucinska M.
,
Maron A.
,
Gozdalik E.
,
Marcinkowska M.
,
Klemarczyk W.
), s. 385-392
artykuł:
Wybrane wskazniki stanu odzywienia oraz upodobania zywieniowe mlodziezy szkoly baletowej
(
Nazarewicz R.
,
Babicz-Zielinska E.
), s. 393-401
artykuł:
Bilans magnezu i zelaza oraz ich zawartosc w narzadach i plynach ustrojowych szczurow poddanych suplementacji weglanem magnezu
(
Skrajnowska D.
,
Oledzka R.
), s. 403-415
artykuł:
Wplyw wybranych srodkow chemicznych stosowanych w garbarstwie na niektore bakterie wchodzace w sklad osadu czynnego
(
Mendrycka M.
,
Mierzejewski J.
,
Lidacki A.
,
Smiechowski K.
), s. 417-424
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.