Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
1998
Tom
50
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
BANSS - innowacyjne technologie oraz dialog z klientem jako klucz do sukcesu na polskim rynku
(
Pankiewicz M.
), s. 18
artykuł:
KJ Maskinfabriken A-S-EURO-PAN dostarczaja kompletne systemy transportowe, rozbiorowe oraz systemy pakowania dla polskich zakladow miesnych
(
Pankiewicz M.
), s. 19
artykuł:
Konkurs dla uczniow szkol miesnych
(
Witek M.
), s. 20-21
artykuł:
Viola z Lniana
(
Lekawski K.
,
Wilczak J.
), s. 26-27
artykuł:
Mozliwosci przyzyciowego ksztaltowania jakosci miesa i miesnosci tusz wieprzowych
(
Pospiech E.
,
Borzuta K.
,
Grzeskowiak E.
), s. 28-34
artykuł:
Technologiczna przydatnosc krwi wstepnie zdenaturowanej w produkcji krwistych wedlin podrobowych
(
Pyrcz J.
,
Uchman W.
,
Balcerzak K.
,
Kowalski R.
), s. 36
artykuł:
Dodatki funkcjonalne w przetworstwie miesa. Czesc II
(
Duda Z.
), s. 40
artykuł:
Charakterystyka preparatow bakteriologicznych uzyskanych z surowcow zwierzecych. Czesc II
(
Tederko A.
,
Braczko M.
), s. 50
artykuł:
Zasady uwiarygodniania wynikow w analityce mikrobiologicznej
(
Kitzman P.
), s. 54-57
artykuł:
Znaczenie informacji dotyczacej stanu zdrowia zwierzat
(
Lis H.
), s. 60-61
artykuł:
Zastosowanie ulepszonych metod mikrobiologicznych w laboratoriach przemyslu miesnego
(
Terelak-Subramanian J.
), s. 64-65
artykuł:
Zasady i warunki produkcji oraz nadzoru sanitarno-weterynaryjnego w zakladach miesnych. Czesc V
(
Michalski M.
,
Okienczyc W.
), s. 66-70
artykuł:
W Czastkowie Mazowieckim
(
Lekawski K.
,
Wilczak J.
), s. 76-77
artykuł:
Miedzynarodowe wspolzawodnictwo rzeznikow i wedliniarzy
, s. 79-80
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.