Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Towaroznawcze Problemy Jakości. Polskie Towarzystwo Towaroznawcze
Rocznik
2006
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Uwarunkowania normatywne zarzadzania bezpieczenstwem i higiena pracy w wybranych krajach Unii Europejskiej
(
Jaworska M.
), s. 9-15
artykuł:
Ocena istotnosci elementow systemu zarzadzania jakoscia dostawcow na pierwsze wyposazenie [OE-OES] w branzy motoryzacyjnej [OEM] - wybrane wyniki badan
(
Luczak J.
), s. 16-29
artykuł:
Ocena jakosciowa paliw na bazie biokomponentow
(
Sulek M. W.
,
Kulczycki A.
,
Malysa A.
), s. 30-40
artykuł:
Nowe podejscie do oceny jakosci obuwia. Czesc I. Okreslanie mikroklimatu w obuwiu. Przeglad metod normatywnych i wybranych zagadnien literaturowych
(
Olejniczak Z.
,
Wozniak B.
,
Zuchowski J.
,
Grabkowski M.
), s. 41-47
artykuł:
Relacje pomiedzy rodzajem farby zastosowanej do drukowania a wytrzymaloscia na rozrywanie laminatow trojwarstwowych
(
Izdebska J.
,
Podsiadlo H.
), s. 48-60
artykuł:
Wlasciwosci powierzchniowe i uzytkowe handlowych estrow sacharozy i kwasow tluszczowych
(
Ogonowski J.
,
Tomaszkiewicz-Potepa A.
,
Jelonek K.
), s. 61-74
artykuł:
Wplyw kationowych surfaktantow na aktywnosc przeciwrodnikowa kwercetyny w roztworach wodnych
(
Wieloch A.
,
Zielinski R.
), s. 75-83
artykuł:
Wplyw jonow kadmu [II] na aktywnosc przeciwrodnikowa kwercetyny
(
Wybieralska K.
), s. 84-91
artykuł:
Wiazanie Cd i Pb przez bogatoblonnikowe preparaty z mlota pomidorowego
(
Borycka B.
), s. 92-100
artykuł:
Jakosc i bezpieczenstwo zywnosci funkcjonalnej
(
Krejpcio Z.
,
Krol E.
,
Czechlik M.
), s. 101-106
artykuł:
Charakterystyka i organizacja punktu sprzedazy detalicznej artykulow zywnosciowych
(
Pomianowski J. F.
,
Skibniewska K. A.
,
Smoczynski S. S.
,
Oldakowska P.
), s. 107-112
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.