Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
2002
Tom
---
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Wplyw proponowanej przez Komisje kwoty mlecznej na mozliwosci rozwojowe polskiego sektora mleczarskiego w poszerzonej Unii Europejskiej [cz.1]
(
Seremak-Bulge J.
), s. 385-389
artykuł:
Przyspieszenie zmian i przeobrazen w polskim mleczarstwie
(
Kozlowski A.
,
Babuchowski A.
), s. 390-395
artykuł:
Porownawcza ocena wybranych metod wykrywania pozostalosci substancji przeciwbakteryjnych w mleku
(
Ziarno M.
,
Zmarlicki S.
,
Pluta A.
), s. 396-403
artykuł:
Jakosc mikrobiologiczna jogurtu i biojogurtu na rynku warszawskim, w latach 2000-2001
(
Orzechowska K.
,
Molska I.
,
Frelik I.
), s. 404-406
artykuł:
Jakosc i nowoczesnosc w diagnostyce parametrow higienicznych mleka
, s. 407
artykuł:
Technologia ZENTIS w Okregowej Spoldzielni Mleczarskiej we Wloszczowie
, s. 408-409
artykuł:
System laboratoryjnej oceny mleka i jego przetworow
(
Czupa S.
), s. 410-414
artykuł:
Jakosc mleka badanego w ramach bialych miesiecy
(
Wiszniewska A.
,
Szteyn J.
,
Cichosz W.
), s. 415-416
artykuł:
Wplyw poziomu produkcji, systemu utrzymania krow i rodzaju stosowanej aparatury udojowej na liczbe komorek somatycznych w mleku
(
Borkowska D.
,
Janus E.
), s. 417-420
artykuł:
Jakosc cytologiczna mleka surowego w zaleznosci od pory roku, systemu udoju i wielkosci dostaw
(
Dankow R.
,
Cais-Sokolinska D.
,
Pikul J.
), s. 421-425
artykuł:
Ocena zakladow przetworstwa rolno-spozywczego - nowa instrukcja Glownego Lekarza Weterynarii
(
Leonkiewicz J.
), s. 425-426
artykuł:
Rynek mleka
(
D.T.
), s. 427
artykuł:
Najlepsze firmy w branzy
(
Tomaszewska D.
), s. 428-430
artykuł:
Jesienny rozklad jazdy - dunska determinacja
(
J.M.
), s. 431
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.