Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2005
Tom
59
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Przetworstwo produktow pochodzenia roslinnego po integracji z Unia
(
Drozdz J.
), s. 2
artykuł:
Rynek sokow zageszczonych i pitnych
(
Nosecka B.
), s. 8
artykuł:
Konsument a strategie pozycjonowania na rynku sokow, nektarow i napojow niegazowanych
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 16-19
artykuł:
Aromaty stosowane w produkcji zywnosci
(
Gajda J.
), s. 20-23
artykuł:
Ziemniaki z certyfikatem, czyli EUREPGAP w Farm Frites Poland SA
, s. 24
artykuł:
MASPEX liderem na kolejnym rynku
(
AL
), s. 26
artykuł:
Planowanie i sterowanie produkcja [PPS] w systemie CSB
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
), s. 27
artykuł:
Chlonnosc unijnego rynku - jablka i przetwory jablkowe
(
Krupa J.
), s. 28-29
artykuł:
Czym sa wody mineralne w swietle polskich przepisow?
(
Wojtaszek T.
), s. 30-31
artykuł:
Problemy w mikrobiologicznej analizie wody - bakterie zywe, lecz niedajace sie hodowac
(
Kregiel D.
), s. 32-35
artykuł:
Bezalkoholowe napoje orzezwiajace. Cz.I. Surowce i materialy pomocnicze
(
Gasik A.
,
Mitek M.
), s. 36-41
artykuł:
Promieniowanie podczerwone jako zrodlo ciepla w procesach technologicznych. Czesc II
(
Nowak D.
), s. 42-44
artykuł:
Nowe ujecie zarzadzania bezpieczenstwem zywnosci wg ISO-FDIS 22000
(
Blaszkiewicz A.
,
Kolodziej B.
), s. 45-47
artykuł:
Surowce podstawa strategii dzialania branzy sokowniczej
(
Jakubowski A.
), s. 48
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.