Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2009
Tom
47
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Wplyw liczby odchowanych prosiat na wartosc rzezna loch pierwiastek
(
Smiecinska K.
,
Wajda S.
), s. 7-14
artykuł:
Ocena zmian wartosci handlowej tusz wieprzowych
(
Nowachowicz J.
), s. 15-20
artykuł:
Tluszcz srodmiesniowy w miesie i grubosc sloniny u swin czystorasowych i mieszancow
(
Bocian M.
,
Hammermeister A.
,
Grajewska S.
,
Kapelanska J.
,
Jelinska A.
), s. 21-26
artykuł:
Analiza zaleznosci pomiedzy wiekiem a poziomem akumulacji zwiazkow chloroorganicznych w tkance tluszczowej swin
(
Rudy M.
,
Znamirowska A.
,
Zin M.
), s. 27-34
artykuł:
Stabilnosc oksydacyjna miesa z dodatkiem orzeszkow gryki
(
Olszak M.
,
Dolatowski Z. J.
), s. 35-43
artykuł:
Wybrane cechy jakosciowe miesa wolowego pochodzacego z Polski, Szkocji i USA
(
Modzelewska-Kapitula M.
,
Dabrowska E.
,
Cierach M.
,
Kwiatkowska A.
), s. 45-52
artykuł:
Udzial kwasow tluszczowych w miesniach szkieletowych buhajkow w zaleznosci od klasy uformowania i otluszczenia tuszy w systemie EUROP
(
Litwinczuk Z.
,
Grodzicki T.
,
Litwinczuk A.
,
Barlowska J.
), s. 53-62
artykuł:
Wplyw sonikacji na stabilnosc oksydacyjna wolowiny
(
Stadnik J.
), s. 63-68
artykuł:
Wlasciwosci hydratacyjne wolowiny kulinarnej produkowanej w systemie QMP
(
Borzyszkowski M.
,
Wierzbicka A.
,
Niedzwiedz J.
,
Cierach M.
), s. 69-75
artykuł:
Zawartosc wapnia w miesie oddzielonym mechanicznie metoda tradycyjna [cisnieniowa] i technika nieniszczaca struktury kosci
(
Michalski M.
), s. 77-82
artykuł:
Wplyw parametrow pradu elektrycznego w procesie oszalamiania kurczakow na jakosc miesa
(
Banach J. K.
,
Zywica R.
), s. 83-89
artykuł:
Oczekiwanie kurczat na uboj a jakosc technologiczna miesni piersiowych
(
Jarosiewicz K.
,
Slowinski M.
,
Ksiazek J.
), s. 91-96
artykuł:
Ocena wlasciwosci fizykochemicznych miesni piersiowych kurczat dostepnych w hipermarkecie i placowce przyzakladowej
(
Znamirowska A.
,
Rudy M.
), s. 97-104
artykuł:
Jakosc mikrobiologiczna produktow miesnych w zakresie zgodnosci z wymaganiami WE NR 1441-2007
(
Krolasik J.
,
Krepska M.
,
Majczyna D.
,
Szosland-Faltyn A.
), s. 105-111
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.