Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1996
Tom
50
Numer
11
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
11
artykuł:
Quo vadis, zywnosci ekologiczna, i z kim ci po drodze? [II]
(
Zalewski S.
), s. 4-5
artykuł:
Mieso i kielbaska z grilla - smaczne, ale czy zdrowe?
(
Janitz W.
), s. 6-7
artykuł:
Budowa i dzialanie nowoczesnych maszyn do mycia naczyn
(
Zawadzka-Debska B.
,
Grzesinska W.
), s. 10-12
artykuł:
Wizyta Bernadette Chirac w Studium Hotelarsko-Turystycznym w Warszawie
(
Ochnio-Brudzynska A.
), s. 16-17
artykuł:
Hotel Gromada Lysica zapraszwa...
(
Dolinski A.
), s. 20-21
artykuł:
Swieto Dziekczynienia
(
Wojciechowska T.
), s. 22
artykuł:
Klub Hades
(
Kaminski A.
), s. 26
artykuł:
Pierre Verger, dyrektor dzialu Caterplan w firmie CPC Amino, o nowoczesnej gastronomii
(
Sten A.
), s. 27
artykuł:
Polagra - skuteczna promocja firm i wyrobow
, s. 28
artykuł:
O alkoholu inaczej. [II]
(
Nowicki Z. T.
), s. 34-35
artykuł:
Jak ocenic wina. [I]
(
Nowicki Z. T.
), s. 34-35
artykuł:
Spotkanie bractwa barmanskiego
(
Nowicki Z. T.
), s. 36-37
artykuł:
Courvoisier - koniak pod protekcja Napoleonow
(
Zatorski S.
), s. 38-39
artykuł:
Nazwy win. [II]
(
Jarosinski S.
), s. 40-42
artykuł:
Niektore uwagi o nadzorze nad warunkami zdrowotnymi zywnosci i zywienia. [III]
(
Kucharski P.
), s. 44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.