Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
2003
Tom
51
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
ABC systemu HACCP
(
Staszewska E.
), s. 6
artykuł:
Potrzebne spotkanie
(
ajc
), s. 10-11
artykuł:
Finezyjne wyroby piekarskie w krajach Unii Europejskiej
(
Piesiewicz H.
), s. 12-15
artykuł:
Zakwas piekarski jako zlozony uklad biologiczny
(
Diowksz A.
), s. 16
artykuł:
Subrot - superbuleczka
(
Piesiewicz H.
), s. 20-21
artykuł:
Pouczajaca historia. Chleb baltonowski - skad ta nazwa?
(
Kownacki J.
), s. 22
artykuł:
Dla kazdej piekarni
(
Jarosz K.
), s. 30-31
artykuł:
Najlepsze relacje z klientem - gdzie tkwi tajemnica?
(
Piaseczny M.
), s. 34-35
artykuł:
Konserwanty w pieczywie
, s. 38
artykuł:
Platki ziemniaczane i ich zastosowanie
, s. 40
artykuł:
Przemyslane inwestowania
(
peka
), s. 42
artykuł:
Poznanska solidnosc
(
Szczepaniak J.
), s. 48-49
artykuł:
Kolejnej Polagry nadszedl czas
(
Kulik P.
), s. 52-53
artykuł:
Nowa seria sterownikow do instalacji silosowych
(
Bydon S.
), s. 56-59
artykuł:
Szczury i myszy
(
Puscinski A.
), s. 62-63
artykuł:
Znakowanie wyrobow cukierniczych
(
Gasparska R.
), s. 64-65
artykuł:
Miazga kakaowa: pelny aromat
(
Groot H.
), s. 66-68
artykuł:
Wegierski przemysl cukierniczy u progu UE
(
A.L.
), s. 72
artykuł:
Nowa, wieloglowicowa waga porcjujaca o srednim zakresie
, s. 74
artykuł:
Sztuka podawania deserow
(
Sikon B.
), s. 78-79
artykuł:
Tluszcze i bazy do lodow, wypiekow i deserow
, s. 82
artykuł:
Grados - oryginalny pomysl plus wygoda
(
ajc
), s. 84-85
artykuł:
Historia ciast i tortow
(
A.L.
), s. 92
artykuł:
Lody w liczbach
(
P.K.
), s. 94
artykuł:
Rozwiazanie umowy o prace bez wypowiedzenia, z winy pracownika
(
Paprocki J.
), s. 96-98
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.