Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Fermentacyjny i Owocowo-Warzywny
Rocznik
2008
Tom
52
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Wysokoobciazone oczyszczalnie beztlenowe dla sektora sokow i kocentratow owocowych. Sprawdzone i rozwojowe rozwiazania - opis technologii
(
Pietraszek W.
), s. 1
artykuł:
Wspieramy jakosc, tradycje i ekologie
(
Piekut H.
), s. 4-5
artykuł:
Prognoza zbiorow jablek i aktualne ceny skupu w Europie
(
Makosz E.
), s. 6
artykuł:
Komisja proponuje program 'owoce w szkole' w wysokosci 90 mln euro rocznie
, s. 7
artykuł:
Rynek koncentratu soku jablkowego pod znakiem duzych chinskich zapasow i wiekszej produkcji w Europie
(
A.L.
), s. 10
artykuł:
Odpad zywi, bogaci, ale i jest grozny
(
Piekut H.
), s. 11-12
artykuł:
PET - ten cenny smiec
(
Piekut H.
), s. 13-14
artykuł:
Powstawanie biofilmu w warunkach przemyslowych. Cz.2. Lokalizacja i likwidacja biofilmu
(
Salek A.
), s. 16-17
artykuł:
Ksztaltowanie uwarunkowan fiskalnych i prawnych w zakresie produkcji biopaliw w Polsce
(
Kupczyk A.
,
Drozdz B.
,
Rucinski D.
), s. 18-20
artykuł:
Nowe produkty w branzy owocowej
(
Achremowicz B.
), s. 21-23
artykuł:
Embodi - nowy napoj funkcjonalny korzystny dla serca pojawil sie na rynku USA
(
Bogacz A.
), s. 24
artykuł:
Targi SIAL 2008
(
K.O.
), s. 29
artykuł:
Ekstrudaty z fasoli jako nowe produkty przekaskowe
(
Korus J.
), s. 30-31
artykuł:
Preferencje wybranej grupy mlodziezy dotyczace spozycia sokow marchwiowych
(
Dobrowolska A.
,
Tuszynski T.
), s. 32-33
artykuł:
Znakowanie zywnosci GMO
(
Wrzesniewska-Wal I.
), s. 34-37
artykuł:
Widziane z Wiejskiej [72]. Zmiany w podporzadkowaniu Inspekcji Sanitarnej
(
Pokrywka T.
), s. 38
artykuł:
Etyka w biznesie
(
Archutowska J.
), s. 39-40
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.