Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1995
Tom
49
Numer
06
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
06
artykuł:
Metody redukcji kosztow w zakladach gastronomicznych
(
Jablonska A.
,
Szczesna T.
), s. 3-4
artykuł:
Systemy analizy krytycznych punktow kontroli HACCP
(
Zabicki W.
), s. 5-6
artykuł:
Azotany i azotyny w warzywach
(
Markowska A.
,
Furmanek W.
), s. 7-8
artykuł:
Szynka piastowska - nowy rarytas z Sokolowa
(
Lazarowicz A.
), s. 8
artykuł:
Gastronomia a polityka lokalowa
(
Bulacinski S.
), s. 9-10
artykuł:
Stabilnosc i profesjonalizm - to nasze atuty
(
Pietruszewska K.
), s. 12-13
artykuł:
Segmentacja rynku a gastronomia
(
Piotrowski J. P.
), s. 13
artykuł:
Turystyka i gastronomia
(
Piotrowski J. P.
), s. 14
artykuł:
Napoje energetyczne
(
Nowicki Z. T.
), s. 15
artykuł:
Jednosc gwarantem skutecznosci
(
Wilenski S.
), s. 20-21
artykuł:
Polgastro - Interpiek - Polhotel Miedzynarodowe Targi Bydgoskie Sawo
, s. 28
artykuł:
V Targi Artykulow Zywnosciowych Zywnosc'95
, s. 28
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.