Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2003
Tom
10
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Zastosowanie metod prognozowania mikrobiologicznego do okreslania rozwoju mikroflory saprofitycznej w produktach miesnych utrwalonych lizozymem w formie monomeru
(
Rosiak E.
,
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 5-20
artykuł:
Wplyw preparatow blonnika ziemniaczanego i pszennego oraz inuliny na wybrane wyrozniki fizykochemiczne i reologiczne modelowej konserwy miesnej
(
Makala H.
), s. 21-31
artykuł:
Wplyw wybranych hydrokoloidow na jakosc niskotluszczowych kielbas parzonych drobno rozdrobnionych
(
Adamczak L.
,
Slowinski M.
,
Skup M.
), s. 32-44
artykuł:
Wplyw soli jodowanej na zmiany ilosciowe i jakosciowe tiaminy w kotletach mielonych z miesa indyczego
(
Szymandera-Buszka K.
,
Waszkowiak K.
), s. 45-51
artykuł:
Wplyw konfiguracji geometrycznej oktadecenowych kwasow tluszczowych w zywnosci na szybkosc utleniania lipidow
(
Szukalska E.
), s. 52-64
artykuł:
Sklad kwasow tluszczowych w rynkowych tluszczach jadalnych
(
Daniewski M.
,
Jacorzynski J.
,
Filipek A.
,
Balas J.
,
Pawlicka M.
,
Mielniczuk E.
), s. 65-71
artykuł:
Skutecznosc dzialania nowych enzymatycznych preparatow pozyskiwanych ze zmodyfikowanych organizmow
(
Slominska L.
,
Kulik A.
), s. 72-82
artykuł:
Mikrostruktura i wlasciwosci funkcjonalne kazeinianow otrzymanych metoda ekstruzji
(
Szpendowski J.
,
Swigon J.
), s. 83-92
artykuł:
Wplyw aktywnosci wybranych hydrolaz na wartosc wypiekowa mak pszennych z ziarna porosnietego
(
Dojczew D.
,
Pietrych A.
,
Haber T.
), s. 93-100
artykuł:
Ocena jakosci kawy zielonej importowanej do Polski
(
Smiechowska M.
,
Dmowski P.
,
Przybylowski P.
), s. 101-109
artykuł:
Wplyw stosowania wlokniny w uprawie bardzo wczesnych odmian ziemniaka na zawartosc wybranych skladnikow w mlodych bulwach
(
Wadas W.
,
Jablonska-Ceglarek R.
,
Kosterna E.
), s. 110-118
artykuł:
Mikologiczne skazenia zywnosci
(
Wieczorek C.
), s. 119-129
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie krajowym
(
Morkis G.
), s. 130-135
artykuł:
Unia Nauki o Zywnosci i Technologii
(
Rutkowski A.
), s. 147-149
artykuł:
XII Kongres Nauki o Zywnosci, Chicago, 16-20.07.2003 r
, s. 150-152
artykuł:
XII Swiatowy Kongres Nauki o Zywnosci i Technologii. Nauka o Zywnosci - Osiagniecia i Perspektywy
(
Jaroslawska A.
), s. 153-156
artykuł:
Prof. dr hab.inz. Zdzislaw Sikorski czlonkiem International Academy of Food Science and Technology [IAFoST]
, s. 157-158
artykuł:
Z olsztynskiego zycia naukowego
(
Soral-Smietana M.
), s. 159-161
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.