Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość
Rocznik
1997
Tom
04
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Wybrane bialka cytoszkieletowe i ich rola w ksztaltowaniu wlasciwosci funkcjonalnych tkanki miesniowej
(
Pospiech E.
,
Grzes B.
), s. 5-19
artykuł:
Funkcjonalne wlasciwosci i zywieniowe zastosowanie hydrolizatow bialkowych
(
Synowiecki J.
,
Sikorska-Wisniewska G.
), s. 20-27
artykuł:
Wplyw wielkosci ziarn skrobiowych na ich porowatosc
(
Achremowicz B.
,
Fortuna T.
,
Januszewska R.
,
Juszczak L.
,
Kielski A.
,
Palasinski M.
), s. 28-35
artykuł:
Wlasciwosci teksturalne i mikrostruktura zeli albuminy surowicy krwi bydlecej z dodatkiem skrobi
(
Mleko S.
), s. 36-43
artykuł:
Ocena wybranych cech jakosciowych sojowych koncentratow obiadowych
(
Sucharzewska D.
,
Jablonski E.
), s. 44-51
artykuł:
Termiczna charakterystyka polepszaczy i ich wplyw na wolnorodnikowy rozklad mak
(
Achremowicz B.
,
Ciesielski W.
,
Korus J.
), s. 52-60
artykuł:
Zmiany w spozyciu owocow i warzyw w Polsce w latach 90
(
Kowrygo B.
,
Sawicka B.
,
Swistak E.
), s. 61-69
artykuł:
Wspomnienie o Franciszku Nowotnym - w 25. rocznice smierci
(
Palasinski M.
), s. 70-78
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie krajowym
(
Morkis G.
), s. 79-85
artykuł:
Konferencja Naukowa Oddzialu Malopolskiego PTTZ Zywnosc minimalnie przetworzona, Krakow, 19-20 czerwca 1997
(
Kolozyn-Krajewska D.
), s. 90-92
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.