Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1995
Tom
43
Numer
01
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
01
artykuł:
Czego potrzeba piekarzom?
(
Ambroziak Z.
), s. 2-3
artykuł:
Stan aktualny i perspektywy rozwoju wybranych dziedzin przetworstwa zywnosci
(
Jankiewicz M.
,
Michniewicz J.
), s. 5-6
artykuł:
Jak Feniks z popiolow
(
Kownacki J.
), s. 7-8
artykuł:
Wymagania jakosci zdrowotnej zywnosci w Polsce
(
Szponar L.
,
Grochowska-Wierzejska R.
,
Kozlowska D.
), s. 10-11
artykuł:
Wspolczesne margaryny i szorteningi piekarskie i cukiernicze
(
Wasylik K.
,
Krygier K.
), s. 12-13
artykuł:
Formy handlowe aromatow spozywczych.Czesc II
(
Brud W. S.
), s. 14-16
artykuł:
Perspektywy zmniejszenia emisji gazow cieplarnianych w przemysle spozywczym
(
Malczewski J.
), s. 18-20
artykuł:
Stawka na drozdze nowej generacji
(
Piesiewicz H.
), s. 21
artykuł:
Francja - utworzenie nowatorskiego osrodka ksztalcenia ustawicznego piekarzy i ciastkarzy
(
Piesiewicz H.
), s. 22-23
artykuł:
Propozycje firmy Ibis.Silosy maczne, komfort prawcy ,lepsza jakosc pieczywa
(
Maciuba J.
), s. 25
artykuł:
Cukiernicy na targach w Madrycie
(
Mart M.
), s. 32-33
artykuł:
Cukiernik artysta czy artysta cukiernikiem
(
Paprocki J.
), s. 34
artykuł:
Kwartet poleca przyrzady firmy Thermohauser
, s. 35
artykuł:
Debiutancki wystep Polakow w Tokio
, s. 36-37
artykuł:
Z karmelem za pan brat czyli refleksje z kursu w Wolfenbuttel
(
Kania P.
), s. 38
artykuł:
Lody jogurtowe - moda czy swiadomy wybor?
(
Wodecka M.
), s. 46
artykuł:
Slodki smak nauki
(
Klimek J.
), s. 47
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.