Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2001
Tom
55
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Konsekwencje kryzysu wywolanego przez BSE i epidemie pryszczycy
(
Imbs B.
), s. 6
artykuł:
Zywnosc bezpieczna - propozycje nowych rozwiazan organizacyjnych. Cz.I
(
Obiedzinski M.
,
Nitecka E.
), s. 8-10
artykuł:
Uwarunkowania wdrazania i funkcjonowania systemu HACCP
(
Ziajka S.
,
Dzwolak W.
,
Cybulski A.
,
Tarczynska A.
), s. 14-16
artykuł:
Wdrazanie systemu HACCP w przemysle miesnym
(
Kitzman P.
), s. 18-20
artykuł:
Potrzeby i problemy wdrazania HACCP w przemysle owocowo-warzywnym
(
Owczarek L.
,
Osinska M.
,
Palacha B.
,
Tomala D.
), s. 22
artykuł:
TUV Rheinland-ZETOM Polska Sp.z o.o.
, s. 23
artykuł:
Sciezki jakosci
(
Smolinski E.
), s. 24-25
artykuł:
Sanitarna konstrukcja pomp odsrodkowych
, s. 28-29
artykuł:
Napoj z Frutafit to napoj dla Ciebie
(
Rooijakkers M.
), s. 30-31
artykuł:
Test Vidas LMO w wykrywaniu bakterii Listeria monocytogenes w zywnosci
(
Witkowska-Gwiazdowska A.
,
Czajkowska D.
), s. 32
artykuł:
Jakosc mikrobiologiczna jogurtow krajowych
(
Pluta A.
,
Berthold A.
,
Ziarno M.
,
Molska I.
,
Frelik I.
,
Nowosielska R.
,
Orzechowska R.
), s. 37-39
artykuł:
Rozwoj rynku napojow bezalkoholowych w Polsce w aspekcie integracji z UE. Czesc I
(
Szczepaniak I.
,
Wigier M.
), s. 40-42
artykuł:
Konsument napojow bezalkoholowych
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 43
artykuł:
Metody immunometryczne do oznaczania aflatoksyn, pestycydow i glutenu
(
Leszczynska J.
), s. 44-46
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.