Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Food Service
Rocznik
1997
Tom
04
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Warszawskie targi EUROGASTRO'97
, s. 3
artykuł:
Konkurs kulinarny im.Andrzeja Bialkowskiego
, s. 3-5
artykuł:
Pierwszy Puchar Polski potraw regionalnych
, s. 5-6
artykuł:
Cafe MAG - ekspansja na rynku gastronomicznym
, s. 6
artykuł:
Rewizyta uczniow z Ecole Hoteliere
, s. 10
artykuł:
ITB Berlin'97
, s. 12-13
artykuł:
Pizza Tec'97 - pomyslna europejska premiera
, s. 14
artykuł:
Targi Grune Woche w Berlinie
, s. 14
artykuł:
Automaty do sprzedazy napojow i produktow spozywczych
, s. 16
artykuł:
Kuznia Napoleonska
, s. 20
artykuł:
Przed rozpoczeciem sezonu letniego
, s. 23
artykuł:
Intensyfikacja nagrzewania zywnosci w technologii przyrzadzania potraw [ IV ]
(
Kierebinski C.
), s. 24-26
artykuł:
Nowoczesne obiekty zywienia zbiorowego w wojsku
, s. 28-30
artykuł:
Kawa i sztuka jej parzenia - ciag dalszy
(
Pietruszewska K.
), s. 30
artykuł:
Maszyny i automaty do produkcji lodow. Czesc I
(
Majewski J.
), s. 32-33
artykuł:
Wino i kuchnia
(
Nowicki Z. T.
), s. 34
artykuł:
Imprezy w zakladach gastronomicznych. Nakrywamy stoly
(
Pietruszewska K.
), s. 35
artykuł:
Piwo w gastronomii
, s. 36-37
artykuł:
Punktowy system oceny bezpieczenstwa pozarowego hotelu
(
Florczyk P.
), s. 38-40
artykuł:
Wybrane problemy instalacji i uzytkowania kas fiskalnych w gastronomii. Czesc I
(
Jarzyna D.
), s. 41-42
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.