Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2008
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Znakowanie miesa i produktow miesnych - czesc I
(
Szymanski P.
), s. 12
artykuł:
System CSB planuje, steruje i optymalizuje procesy w przedsiebiorstwie
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
), s. 20-21
artykuł:
Pakowanie dostosowane do potrzeb. Nowe pomysly wzbogacaja oferte
, s. 22
artykuł:
Porownanie opakowan typu MAP i skin. Zastosowanie tacek odpornych na odksztalcenia
, s. 32
artykuł:
Instalacje chlodnicze z odzyskiem ciepla skraplania
, s. 35
artykuł:
Produkcja funkcjonalnych przetworow miesnych z dodatkiem alg. 2. Zastosowanie w produkcji kielbas parzonych
, s. 40
artykuł:
Stabilizowanie tluszczu jako skladnika receptury produktow miesnych. Zastosowanie dodatku preparatu bialka grochu Pisane M9
, s. 46-48
artykuł:
Kielbasa - droga tradycja czy niedroga zywnosc?
, s. 49
artykuł:
Sprzedaz paczkowanych wedlin drobiowych w hipermarketach
(
Machaj K.
), s. 50
artykuł:
Dekontaminacja zywnosci
, s. 52
artykuł:
Automatyzacja wykrawania przodkow wieprzowych
, s. 53
artykuł:
Tolerancja wobec kwasow jelitowokrwotocznej E. coli
, s. 54
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.