Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
2009
Tom
63
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Temat na biofilm. Biofilmy bakteryjne na powierzchniach kuchennych
(
Dzwolak W.
), s. 3-4
artykuł:
Slodka strona gastronomii. Organizacja i wyposazenie cukierni
(
Grzesinska W.
), s. 5-6
artykuł:
Tluszcze do smazenia - wszystko, co warto wiedziec [I]. Tluszcz, ale jaki?
(
Zbikowska A.
), s. 8-9
artykuł:
Wielkanoc dookola Polski
(
Szymanderska H.
), s. 10-11
artykuł:
Swiecone u Potockich
(
Wernichowska B.
), s. 12
artykuł:
Nawarzyc sobie piwa. Jak powstaje piwo - napoj o wszechstronnym zastosowaniu
(
Czerwinska D.
), s. 14
artykuł:
Piwo i elegancja
, s. 17
artykuł:
Dobre imie wypracowuje sie latami
(
Wojciechowska T.
), s. 17-18
artykuł:
Pomysly zlowione w siec
(
Matuszak D.
), s. 18
artykuł:
Radosc zycia zamknieta w smaku. MARTINI - tradycja i pasja
, s. 19
artykuł:
Z papuga przy stole, czyli Magia Magillo
(
DM
), s. 20
artykuł:
Koszt polskiej goscinnosci. Paszport kulinarny
(
Serwatowski W.
), s. 22
artykuł:
Gospodynie z Dobronia. Dzialalnosc regionalna
(
Dabrowska T.
), s. 23
artykuł:
Akademia espresso [II]
(
Matuszak D.
), s. 25-26
artykuł:
Globalne i centralne systemy rezerwacji uslug hotelarskich [II]. Globalne ulatwienia
(
Kowalik A.
), s. 27
artykuł:
Zrownowazony rozwoj. Ekologia w hotelarstwie i gastronomii
(
Dominik P.
), s. 28-29
artykuł:
Barmani dla barmanow. SPB liczy obecnie blisko 400 czlonkow
(
DM
), s. 31
artykuł:
Gaja znaczy jakosc. Swietne wina z Piemontu i Toskanii
(
Ka
), s. 36
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.