Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
2000
Tom
35
Numer
1-2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1-2
artykuł:
Podsumowanie VIII Miedzynarodowej Konferencji Naukowej na temat postepow w technologii tluszczow roslinnych
(
Ptasznik S.
), s. 3-8
artykuł:
Wplyw roznych adsorbentow na jakosc rafinatu oleju rzepakowego
(
Janulis P.
,
Makareviciene V.
), s. 9-17
artykuł:
Wybrane aspekty adsorpcyjnego oczyszczania olejow roslinnych zwiazane z ziemia bielaca
(
Platek T.
), s. 18-27
artykuł:
Fitosterole jako skladnik zywnosci funkcjonalnej
(
Jakubowski A.
,
Braczko M.
), s. 28-42
artykuł:
Blending jako metoda ksztaltowania niektorych cech fizycznych produktow tluszczowych. Cz.I. Ocena zawartosci fazy stalej kompozycji cieklego oleju rzepakowego i wybranych olejow calkowicie uwodornionych
(
Braczko M.
,
Jakubowski A.
), s. 43-51
artykuł:
Przeestryfikowanie chemiczne jako sposob modyfikacji tluszczow mieszanych
(
Ptasznik S.
), s. 52-56
artykuł:
Rozroznianie izomerow kwasu C22:1 metoda chromatografii gazowej w olejach i tluszczach jadalnych na przykladzie tranu
(
Jerzewska M.
), s. 57-67
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.