Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2008
Tom
15
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Jakosc wolowiny
(
Kolczak T.
), s. 5-22
artykuł:
Interakcje skrobi roznego pochodzenia botanicznego z nieskrobiowymi hydrokoloidami polisacharydowymi
(
Sikora M.
,
Krystyjan M.
), s. 23-40
artykuł:
Charakterystyka zeli sporzadzonych ze skrobi ziemniaczanej z udzialem wybranych sacharydow
(
Galkowska D.
,
Fortuna T.
), s. 41-51
artykuł:
Charakterystyka skladu chemicznego przetworow jeczmiennych ze szczegolnym uwzglednieniem skladu blonnika pokarmowego
(
Rzedzicki Z.
,
Wirkijowska A.
), s. 52-64
artykuł:
Porownanie zawartosci frakcji wlokna pokarmowego w odmianach dyni z gatunku Cucurbita maxima i Cucurbita pepo
(
Nawirska A.
,
Sokol-Letowska A.
,
Kucharska A. Z.
,
Biesiada A.
,
Bednarek M.
), s. 65-73
artykuł:
Aktywnosc przeciwutleniajaca nowych odmian fasoli [Phaseolus vulgaris L.]
(
Stasiak A.
,
Ulanowska A.
), s. 74-82
artykuł:
Zmiany aktywnosci przeciwutleniajacej nasion fasoli kolorowej 'Red Kidney' [Phaseolus vulgaris L.] pod wplywem roznych form obrobki hydrotermicznej
(
Remiszewski M.
,
Kulczak M.
,
Przygonski K.
,
Korbas E.
,
Jezewska M.
), s. 83-91
artykuł:
Wlasciwosci przeciwutleniajace herbatek owocowych
(
Szlachta M.
,
Malecka M.
), s. 92-102
artykuł:
Zawartosc wybranych metyloksantyn i zwiazkow fenolowych w naparach roznych rodzajow herbat rozdrobnionych [dust i fannings] w zaleznosci od czasu parzenia
(
Klodka D.
,
Bonkowski M.
,
Telesinski A.
), s. 103-113
artykuł:
Waznosc wybranych cech jakosciowych jablek dla konsumentow
(
Czernyszewicz E.
), s. 114-125
artykuł:
Wplyw dodatku chlorku wapnia i ogrzewania mleka na sklad chemiczny i wartosc odzywcza sera salami
(
Szpendowski J.
,
Szymanski E.
,
Bialobrzewska M.
,
Kwiatkowska A.
), s. 126-137
artykuł:
Ocena sposobu zywienia pacjentow w szpitalach wojewodztwa malopolskiego
(
Pokrzywa P.
,
Cieslik E.
), s. 138-145
artykuł:
Zarzadzanie jakoscia produktu ekologicznego
(
Lukasinski W.
), s. 146-153
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie polskim i unijnym
(
Morkis G.
), s. 154-155
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.