Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1995
Tom
49
Numer
08
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08
artykuł:
Rozwoj uslug gastronomicznych w wojewodztwie poznanskim
(
Jablonska A.
), s. 3-4
artykuł:
GTS, czyli Gastronomia - Technologia - Serwis
, s. 4-5
artykuł:
Nauka dla gastronomii
(
Janitz W.
), s. 6-7
artykuł:
XIII - jubileuszowy Konkurs Kulinarny w hotelu Gdynia
(
Pietruszewska K.
), s. 7
artykuł:
KONCLAB w Poznaniu
(
Remiszewski M.
), s. 8
artykuł:
Astra - zdrowa kawa
(
Stranc A.
), s. 9-10
artykuł:
Nasiona roslin straczkowych - zrodlo blonnika
(
Gorecka D.
,
Sperra L.
,
Flaczyk E.
), s. 11-12
artykuł:
Dania gotowe - to sie oplaca
(
Lazarowicz A.
), s. 15
artykuł:
Wodka Premium przebojem zdobywa rynek
, s. 16
artykuł:
Wszystko dla baru
, s. 18
artykuł:
Kulinarny spacer po Poznaniu z Fundacja Teraz Polska
(
Algierska A.
), s. 19-20
artykuł:
Turysci czekaja na dania kuchni polskiej
(
Lazarowicz A.
), s. 20-21
artykuł:
Stolowka nie musi byc byle jaka
(
Sten A.
), s. 21-22
artykuł:
Delicja restauracja - hotel w Obornikach
, s. 22-23
artykuł:
Ciekawa oferta francuskich win i produktow spozywczych
(
Zatorski S.
), s. 26
artykuł:
Polfood'95
, s. 27-28
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.