Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Instytutu Przemysłu Mięsnego i Tłuszczowego
Rocznik
2009
Tom
47
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Poprawa glownych cech wartosci rzeznej tucznikow po wdrozeniu i upowszechnieniu systemu klasyfikacji tusz EUROP w rzezniach krajowych
(
Strzelecki J.
,
Borzuta K.
,
Borys A.
,
Grzeskowiak E.
,
Lisiak D.
,
Janiszewski P.
), s. 7-14
artykuł:
Badanie wplywu wybranych czynnikow przyzyciowych na poziom tluszczu podskornego i srodmiesniowego w tuszach wieprzowych tucznikow z poglowia masowego
(
Grzeskowiak E.
,
Lisiak D.
,
Borys A.
,
Borzuta K.
,
Janiszewski P.
,
Strzelecki J.
), s. 15-25
artykuł:
Profil lipidowy oraz zawartosc witaminy E w miesie jagniat tuczonych makuchem rzepakowym i nasionami lnu bez lub z suplementacja witaminy E - mieso surowe i po obrobce cieplnej
(
Borys B.
,
Borys A.
,
Grzeskiewicz S.
,
Grzeskowiak E.
), s. 26-41
artykuł:
Analiza przemian bialek wycieku wirowkowego miesa wieprzowego o zroznicowanej kruchosci za pomoca elektroforezy dwukierunkowej
(
Iwanska E.
,
Pospiech E.
,
Grzes B.
,
Mikolajczak B.
), s. 42-56
artykuł:
Wplyw rozmarynu i gorczycy na stabilnosc oksydacyjna wyrobow miesnych
(
Karwowska M.
,
Skwarek M.
,
Dolatowski Z. J.
), s. 57-65
artykuł:
Wplyw naparu herbaty na stabilnosc produktow miesnych podczas przechowywania
(
Jachacz L.
,
Dolatowski Z. J.
), s. 66-75
artykuł:
Wybrane wlasciwosci fizykochemiczne wyrobow pieczonych i wedzonych z miesa indykow zywionych pasza z dodatkiem preparatu lucerny [PX]
(
Latoch A.
,
Dolatowski Z. J.
,
Grela E. R.
), s. 76-85
artykuł:
Wplyw dodatku preparatow blonnikowych na jakosc wysokowydajnych produktow blokowych
(
Dasiewicz K.
,
Urcus P.
), s. 86-94
artykuł:
Proba zastosowania barwnikow spozywczych w produkcji drobiowej konserwy sterylizowanej z obnizona iloscia soli peklujacej
(
Cegielka A.
,
Wysocki P.
), s. 95-105
artykuł:
Ksztaltowanie sie cech rzeznych i jakosci miesa kaczek stad zachowawczych
(
Gornowicz E.
,
Lewko L.
,
Szukalski G.
,
Pietrzak M.
), s. 106-115
artykuł:
Tendencje zmian jakosciowych wybranych kielbas suszonych i wedzonek obserwowane w latach 2000-2008 na podstawie wynikow badan chemicznych produktow zglaszanych na konkurs 'Produkty najwyzszej jakosci w przemysle miesnym'
(
Szymanski P.
,
Wawrzyniewicz M.
,
Moch P.
,
Plaskota A.
,
Kern-Jedrychowski J.
), s. 116-133
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.