Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Technologia Jakość. Suplement
Rocznik
1996
Tom
---
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
Modified starch - based preparations with antiseptic action
(
Sucharzewska D.
,
Kominiak J.
,
Nowakowska K.
)
artykuł:
Structure of starch granules
(
Jane J. L.
), s. 9-18
artykuł:
Industrial products from starch: trends and development
(
Roper H.
), s. 19-20
artykuł:
Conformation of starch polysaccharides in solution. High-field NMR investigations and theoretical calculations
(
Hollo J.
,
Neszmelyi A.
), s. 21-27
artykuł:
NMR and computational comparative study of the amylose - Bengal Rose complexing in DMSO solution
(
Napierala D. M.
,
Popenda M.
), s. 28-35
artykuł:
Computer modelling of amylose hydration process in the presence of Bengal Rose
(
Polewski K.
), s. 36-40
artykuł:
Absorption and fluorescence study of amylose complex in cationic detergent using Bengal Rose as a spectroscopic probe
(
Polewski K.
,
Napierala D.
), s. 41-50
artykuł:
Starch fluorescein complexes
(
Tomasik P.
,
Zawadzki W.
), s. 51-56
artykuł:
Activation energy for the salt cataluzed heterogeneous dilute acid hydrolysis of the difficultly accessible portions of microcrystalline cellulose
(
Zaranyika M. F.
,
Mukudu E.
,
Chirenje A. T.
), s. 57-66
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.