Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2004
Tom
56
Numer
05
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
05
artykuł:
Doplaty do prywatnego magazynowania miesa w UE
(
Rycombel D.
), s. 6-10
artykuł:
Jak odnalezc sie w Unii Europejskiej
(
Duczkowska-Piasecka M.
), s. 12-13
artykuł:
Zmiany wybranych parametrow jakosci miesa w roznym czasie uboju
(
Grzeskowiak E.
,
Borzuta K.
,
Strzelecki J.
,
Lisiak D.
,
Rogalski J.
), s. 14-17
artykuł:
Wplyw dodatku transglutaminazy i fosforanow na jakosc szynki z kurczat
(
Cegielka A.
,
Gzocha R.
,
Mroczek J.
), s. 18
artykuł:
Wykorzystanie klasyfikacji tusz wolowych do rozliczen z producentami zywca
(
Wajda S.
), s. 26-30
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.