Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2005
Tom
57
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Zwrot i wycofanie produktu w swietle prawa zywnosciowego
(
Bogusz C.
), s. 14
artykuł:
Optymalne wykorzystanie czynnikow produkcji
(
Winiarski M.
), s. 20-26
artykuł:
Kalkulacje i kombinacje, czyli o cenach
(
Kladz F.
), s. 28-32
artykuł:
Wedzenie wyrobow miesnych
(
Dolata W.
), s. 34
artykuł:
Charakterystyka pasztetow
(
Kolanowski W.
), s. 44
artykuł:
Substancje aromatyzujace w przetworstwie miesnym
(
Zawirska-Wojtasiak R.
,
Dolata W.
), s. 48-49
artykuł:
Wartosc rzezna tusz wieprzowych i ceny wybranych wyrobow miesnych
(
Lisiak D.
,
Pater A.
,
Borzuta K.
), s. 50-53
artykuł:
Koncentracja produkcji miesa wieprzowego w Polsce
(
Cukierski L.
), s. 56-58
artykuł:
Pakowanie miesa i przetworow miesnych. Czesc II
(
Gajewska Szczerbal H.
), s. 60
artykuł:
Z dzialalnosci firmy Sharman
, s. 80
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.