Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Gospodarka Mięsna
Rocznik
2007
Tom
59
Numer
12
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
12
artykuł:
Rozmawiamy z Andrzejem Marchewka Prezesem firmy PROMAR w Lomiankach
(
Lekawski K.
,
Witek M.
), s. 16-17
artykuł:
Znaczenie marki w sprzedazy miesa i jego przetworow
(
Rak L.
), s. 18
artykuł:
SelfCooking Center - niezawodny sposob na udany biznes rodzinny!
, s. 19
artykuł:
Smakowitosc miesa
(
Kolczak T.
), s. 26
artykuł:
Postep w produkcji pasztetow
(
Olszewski A.
), s. 30-34
artykuł:
Postep techniczny maszyn i urzadzen do podzialu oraz rozdrabniania surowca miesnego. Czesc II
(
Chwastowska-Siwiecka I.
,
Denaburski J.
), s. 36-39
artykuł:
Opakowania - niezbedny element w obrocie towarowym
(
Borowy T.
,
Kubiak M. S.
), s. 46-47
artykuł:
53 Miedzynarodowy Kongres Nauki o Miesie i Technologii Miesa
(
Duda Z.
), s. 48-49
artykuł:
Rynek miesny w Polsce - podstawowe informacje
, s. 50
artykuł:
Umowa pozyczki
(
Swaczynski P.
), s. 52
artykuł:
O dalszy rozwoj rolnictwa i gospodarki zywnosciowej
(
mw
), s. 61
artykuł:
O poprawe rentownosci w branzy miesnej
(
lek
), s. 64
artykuł:
EuroHiPeCo 2007
(
mw
), s. 65
artykuł:
Marian Meyer
, s. 76
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.