Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Mięso i Wędliny
Rocznik
2000
Tom
---
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Pokaz technologiczny firmy Vitpol
, s. 2
artykuł:
Proekologiczne przetwarzanie surowcow pochodzenia zwierzecego - konferencja na targach Poleko
, s. 4
artykuł:
XII Dni Przemyslu Miesnego
, s. 8
artykuł:
Wyniki Konkursu Wedlin - Jesien'1999
(
Zawadzka K.
), s. 10-11
artykuł:
X Kongres Nauki i Technologii Zywnosci w Sydney
(
Rutkowski A.
), s. 14
artykuł:
Konferencja prasowa Drosed SA
, s. 16
artykuł:
Ogolnopolski Konkurs Wedliniarski o Zloty Topor Przysiek'99
(
Dolata W.
,
Mroz J.
), s. 18
artykuł:
Inwestowanie w wiedze
(
Bialczyk J.
), s. 18
artykuł:
XII Miedzynarodowe Targi Spozywcze Foodtarg'99 w Katowicach
, s. 22
artykuł:
Koncentraty bialka sojowego dla przemyslu spozywczego
, s. 24
artykuł:
Perspektywy technologii w przetworstwie miesa wieprzowego
, s. 30-32
artykuł:
Wedzonki w oslonkach. 2. Produkcja peklowanych, parzonych produktow formowanych
, s. 34
artykuł:
Produkcja zywnosci wygodnej [convenience food] 2.Smazenie, parzenie i schladzanie
, s. 40
artykuł:
Wartosc sterylizacyjna F - zasady i sposob obliczania
(
Michalski M. M.
), s. 46
artykuł:
Jakosc miesa
(
Slowinski M. P.
), s. 51-52
artykuł:
Od pakowania do sprzedazy
, s. 53-55
artykuł:
Merchandising - sprzedawac wiecej
(
Kotarbinski J.
), s. 56-58
artykuł:
Bettcher - lider innowacji w przemysle spozywczym
, s. 60
artykuł:
Lider poza konkurencja
, s. 61
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.