Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Wiadomości Zootechniczne
Rocznik
2007
Tom
45
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Zastosowanie pasz z roslin genetycznie modyfikowanych w zywieniu swin
(
Hanczakowska E.
), s. 3-7
artykuł:
Zwiekszenie potencjalu rozrodczego owiec i koz przy pomocy metod biotechnicznych
(
Kareta W.
,
Cegla M.
), s. 9-13
artykuł:
Stopien brakowania krow mlecznych jako miara efektywnosci pracy hodowlanej w stadzie
(
Zajac-Mazur M.
), s. 15-17
artykuł:
Ziola i preparaty ziolowe w zywieniu swin
(
Hanczakowska E.
), s. 19-23
artykuł:
Wplyw postepowania przedubojowego na jakosc tuszki i miesa kurczat rzeznych
(
Doktor J.
), s. 25-30
artykuł:
Metale ciezkie - zrodlo zanieczyszczen i wplyw na srodowisko
(
Weglarzy K.
), s. 31-38
artykuł:
Wykorzystanie folii biodegradowalnej przy produkcji kiszonek
(
Szterk P.
,
Mikolajczak J.
), s. 39-47
artykuł:
Wybrane aspekty tworzenia i wdrazania procedur kontrolnych wyposazenia w laboratorium akredytowanym
(
Gasior R.
,
Czmer Z.
,
Kryszczak M.
), s. 49-53
artykuł:
Wybrane aspekty walidacji metod analitycznych
(
Gasior R.
), s. 55-60
artykuł:
Program ochrony zasobow genetycznych szansa na ocalenie hodowli nutrii w Polsce
(
Barabasz B.
,
Bielanski P.
,
Lapinski S.
), s. 61-65
artykuł:
W trosce o przyszlosc pasterstwa i jakosc produktow regionalnych
(
Drozdz A.
), s. 67-70
artykuł:
Malo znane ginace rasy krolikow
(
Kowalska D.
,
Bielanski P.
,
Gugolek A.
), s. 71-75
artykuł:
Rys historyczny tworzenia stad zachowawczych gesi znajdujacych sie w posiadaniu Instytutu Zootechniki - PIB
(
Ksiazkiewicz J.
), s. 77-81
artykuł:
Wystawy zwierzat hodowlanych w Szczyrzycu
(
Zukowski K.
), s. 83-87
artykuł:
Wspomnienie o Kazimierzu Nahliku
(
Trela J.
), s. 88
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.