Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Roczniki Państwowego Zakładu Higieny
Rocznik
2003
Tom
54
Numer
3
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3
artykuł:
Selen w wybranych gatunkach grzybow z terenu Polski
(
Falandysz J.
), s. 249-254
artykuł:
Radon 222Rn w wodzie do picia z terenu Pogorza Karkonoskiego
(
Pachocki K. A.
,
Gorzkowski B.
,
Rozycki Z.
,
Wieprzowski K.
,
Bekas M.
,
Wilejczyk E.
,
Smotek J.
), s. 255-261
artykuł:
Sklad kwasow tluszczowych wybranych olejow jadalnych
(
Daniewski M.
,
Jacorzynski B.
,
Filipek A.
,
Balas J.
,
Pawlicka M.
,
Mielniczuk E.
), s. 263-267
artykuł:
Ocena stanu mikrobiologicznego mieszanek musli pochodzacych z sieci handlowej
(
Wojcik-Stopczynska B.
), s. 269-274
artykuł:
Badania wplywu procesow technologicznych w toku produkcyjnym wod butelkowanych na ich wlasciwosci utleniajaco-redukcyjne
(
Drobnik M.
,
Latour T.
), s. 275-285
artykuł:
Analiza porownawcza zawartosci witaminy C oraz ocena wartosci energetycznej calodziennych racji pokarmowych malych dzieci
(
Hamulka J.
,
Wawrzyniak A.
,
Uznanska M.
), s. 287-293
artykuł:
Wplyw procesu nowotworowego w obrebie jamy ustnej na poziom wybranych biopierwiastkow w slinie
(
Bloniarz J.
,
Rahnama M.
,
Zareba S.
), s. 295-300
artykuł:
Wzgledna trafnosc samooceny sylwetki i wskaznika BMI [Body Mass Index]
(
Supranowicz P.
), s. 301-309
artykuł:
Wlasciwosci akustyczne pomieszczen szkolnych
(
Koszarny Z.
,
Chyla A.
), s. 311-320
artykuł:
Mikroflora powietrza w stolowce studenckiej
(
Wojcik-Stopczynska B.
,
Falkowski J.
,
Jakubowska B.
), s. 321-328
artykuł:
Uwalnianie lotnych zwiazkow organicznych z wykladzin dywanowych w podwyzszonej temperaturze
(
Igielska B.
,
Wiglusz R.
,
Sitko E.
,
Nikiel G.
), s. 329-335
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.