Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Mleczarski
Rocznik
1996
Tom
---
Numer
03
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
03
artykuł:
Szansa przyspieszonego rozwoju
(
Tomaszewska D.
), s. 65-68
artykuł:
Wplyw czynnikow socjoekonomicznych na preferencje konsumentow Polski poludniowo-wschodniej w zakresie spozycia produktow mlecznych
(
Pieczonka W.
,
Swida J.
), s. 69-71
artykuł:
Wlasciwosci probiotyczne bakterii mlekowych i ich wykorzystanie w przetworstwie mleczarskim
(
Motyl I.
,
Libudzisz Z.
), s. 72-76
artykuł:
Zastosowanie preparatow skrobi w technologii jogurtow i deserow twarogowych
(
Cais-Sokolinska D.
,
Wojciechowski J.
), s. 77-80
artykuł:
Nowa metoda analizy mikrobiologicznej mleka i produktow mleczarskich
(
Zajac M.
,
Schinkinger M.
), s. 81
artykuł:
Nowa Polska Norma - Mleko surowe do skupu
, s. 82-83
artykuł:
O mleku UHT
, s. 84
artykuł:
Glos nauki w obronie tluszczow zwierzecych
, s. 84
artykuł:
Zlota Kana - jakosc nagrodzona
, s. 85
artykuł:
Enzymy Gist-brocades dla przemyslu mleczarskiego
, s. 90-91
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.