Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2003
Tom
57
Numer
02
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
02
artykuł:
Przemysl spozywczy - 2002 rok
(
Urban R.
), s. 2-4
artykuł:
Firma BakeMark International obsadza dwa kluczowe stanowiska
, s. 3
artykuł:
Globalizacja w polskim przemysle spozywczym
(
Chechelski P.
), s. 6
artykuł:
Status i zadania laboratoriow referencyjnych
(
Zmudzinski J. F.
), s. 10-11
artykuł:
Certyfikacja systemow HACCP w swietle uregulowan prawnych Polski i UE
(
Nitecka E.
), s. 12
artykuł:
Audytowanie systemow jakosci [HACCP, GMP, GHP] w zakladach przemyslu spozywczego
(
Dominiak A.
), s. 17
artykuł:
Systemy jakosci a bezpieczenstwo produktow zywnosciowych
(
Owczarek L.
,
Bieganowski A.
), s. 18-22
artykuł:
Podstawowe zagadnienia inzynierii systemow mycia chemicznego CIP
, s. 23
artykuł:
Sprintem do Unii Europejskiej
(
Smolinski E.
), s. 26-27
artykuł:
Zmiany w programie SAPARD
(
Babuchowski A.
), s. 28-29
artykuł:
HACCP - konieczna nowelizacja ustawy
(
Berdowski J. B.
), s. 30
artykuł:
Noack Polen - wiarygodny partner w kontroli jakosci mikrobiologicznej i monitorowaniu stanu higieny
, s. 31
artykuł:
Prognozowanie mikrobiologiczne jako narzedzie ksztaltowania bezpieczenstwa zywnosci
(
Kolozyn-Krajewska D.
,
Jalosinska-Pienkowska M.
), s. 32-34
artykuł:
Mycie i dezynfekcja w produkcji i dystrybucji zywnosci
(
Bolinski L.
,
Bolinska A.
), s. 36-38
artykuł:
Standardowa wymiana danych z partnerami za pomoca ECR-EDI
(
Krzywinski A.
,
Schalk H.
), s. 39
artykuł:
Jakosc i bezpieczenstwo zywnosci w pracach analitykow zywnosci
(
Szteke B.
), s. 40
artykuł:
Mozliwosci kontroli jakosci pracy w laboratoriach analizujacych zywnosc
(
Jerzak B.
), s. 41
artykuł:
Nowa inspekcja zamiast dwoch starych
(
en
), s. 42-43
artykuł:
Doskonalenie organizacji kontroli zywnosci w USA
(
B.I.
), s. 43
artykuł:
Maksymalne dopuszczalne poziomy metali szkodliwych dla zdrowia w zywnosci
(
Wojciechowska-Mazurek M.
,
Starska K.
,
Brulinska-Ostrowska E.
,
Karlowski K.
), s. 44-47
artykuł:
Jakosc produktow zywnosciowych w opinii konsumentow
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 49-51
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.