Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
1993
Tom
02
Numer
2
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
2
artykuł:
O niektórych aspektach teorii ujednorodniania emulsji
(
Nieszczeta W.
,
Popko A.
,
Popko H.
)
artykuł:
Bębny uszlachetniające ekstruderaty typ 01JZ1
(
Moscicki L.
,
Pys D.
,
Jusko S.
)
artykuł:
XXII Kongres Techników Polskich
(
Berdowski J. B.
)
artykuł:
Budowa i eksploatacja maszyn w przemysle spożywczym. Konferencje naukowo-techniczne
(
Popko H.
)
artykuł:
Dozownik materiałów sypkich typ 01MD1
(
Moscicki L.
,
Podogrodzki W.
)
artykuł:
Wielofunkcyjny ekstruder dwuślimakowy typ 01MC1
(
Moscicki L.
,
Kielkiewicz J.
,
Jusko S.
)
artykuł:
Teoretyczne i eksperymentalne badania prototypu konstrukcji przemysłowego aparatu do ultrafiltracji
(
Raczko W.
,
Wituszynska B.
,
Raczko R.
)
artykuł:
Komputerowa symulacja wlasciwosci cieplnych materialow i produktow spozywczych
(
Kawka T.
,
Miklewski A.
), s. 7-13
artykuł:
Wlasciwosci katalityczne alfa-amylazy i glukoamylazy immobilizowanych na szkle porowatym
(
Rogalski J.
,
Jamroz J.
), s. 14-18
artykuł:
Urzadzenie do wyznaczania charakterystyk dynamicznych procesu smazenia produktow spozywczych przy nadcisnieniu
(
Domagala A.
,
Gogolewski M.
,
Janus P.
), s. 19-21
artykuł:
Podstawy konstrukcji zbiornikow stosowanych w przemysle spozywczym
(
Popko H.
,
Komsta H.
,
Popko A.
), s. 37-40
artykuł:
Urzadzenie do uplastyczniania miesa MU-500
(
Dolatowski Z.
,
Stasiak D.
), s. 41-43
artykuł:
Poltechniczna instalacja biologicznego oczyszczania serwatki z jednoczesna produkcja biogazu
(
Groman A.
), s. 44-48
artykuł:
Badania migracji metali ciezkich z maszyn i aparatow do produktow spozywczych
(
Popko R.
), s. 49-53
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.