Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Tom - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Tytuł artykułu
61
Czasopismo
Zeszyty Naukowe. Politechnika Łódzka. Chemia Spożywcza i Biotechnologia
Wydawca
-
Rocznik
1999
Identyfikatory
Zawartość wolumenu
61
artykuł:
Zastosowanie metod fluorescencyjnych w badaniu stopnia ekspozycji reszty tryptofanowej W89 bialka lipazy z Humicola lanuginosa
(
Stobiecka A.
), s. 5-18
artykuł:
Otrzymywanie stalych preparatow subtilizyny
(
Trzmiel T.
), s. 19-27
artykuł:
Badanie wlasciwosci reologicznych skrobi modyfikowanych podchlorynem sodu
(
Brzezinski S.
,
Palka A.
,
Kosicki S.
), s. 29-35
artykuł:
Wplyw siarkowania na przezywalnosc i aktywnosc fermentacyjna kriofilnych drozdzy winiarskich
(
Kusewicz D.
,
Rokiciniak E.
), s. 37-47
artykuł:
Badania nad rozdzielaniem mieszanin zawierajacych fenol i chlorofenole metoda wysokosprawnej chromatografii cieczowej z odwroconymi fazami [RP HPLC]
(
Starzynski S.
,
Maslowska J.
), s. 49-57
artykuł:
Wykorzystanie metody emisyjnych widm atomowych [ESA] do oznaczania zawartosci toksycznych pierwiastkow w surowcach i w produktach cukrowniczych
(
Maslowska J.
,
Masoud A.
), s. 59-64
artykuł:
Reakcje niepozadane [opaczne] na skladniki pozywienia - alergeny w zywnosci
(
Leszczynska J.
), s. 65-75
artykuł:
Marchew [Daucus carota L.] - zastosowanie i sklad chemiczny olejku
(
Staniszewska M.
,
Kula J.
), s. 77-85
artykuł:
Metody wyznaczania wartosci liczbowych stalych trwalosci kompleksow w roztworach
(
Jedrzejczyk T.
,
Kucharska U.
), s. 87-127
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.