Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Gastronomiczny
Rocznik
1995
Tom
49
Numer
09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
09
artykuł:
Prezes Boguslaw Zalewski o Targach Polagra'95
, s. 3
artykuł:
Gastronomia w Polsce - stan obecny i perspektywy
(
Maslowski A.
), s. 4-5
artykuł:
Wartosc odzywcza bialek serwatkowych i ich zastosowanie w zywieniu
(
Osiecka D.
,
Wojciechowski J.
), s. 6-7
artykuł:
Certyfikacja wyrobow w zakresie bezpieczenstwa
, s. 8
artykuł:
Projektowanie technologiczne kuchni szpitalnych
(
Koziorowska B.
), s. 9-10
artykuł:
Wedliny drobiowe w gastronomii
(
Borowski J.
), s. 12-13
artykuł:
LOZAMET na Targach Polagra'95
, s. 14-16
artykuł:
Gastromedia - solidne podstawy dzialalnosci firmy
, s. 18-20
artykuł:
DANONE smietany, bez ktorych nie moze obejsc sie szef kuchni
, s. 26-27
artykuł:
Faxem z Nowego Jorku
(
Wojciechowska T.
), s. 28-29
artykuł:
Europa w Lublinie
(
Kaminski A.
), s. 32
artykuł:
Venta- profesjonalizm w gastronomii
, s. 34
artykuł:
20 urodziny warszawskiego Novotelu
, s. 35
artykuł:
Delecta- produkty godne swego imienia
(
Lazarowicz A.
), s. 35-36
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.