Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Tłuszcze Jadalne
Rocznik
2002
Tom
37
Numer
3-4
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
3-4
artykuł:
Tluszcze specjalnego przeznaczenia - maslo kakaowe i jego alternatywy
(
Drozdowski B.
), s. 101-111
artykuł:
Badanie wlasciwosci fizycznych olejow sojowego i rzepakowego uwodornionych na katalizatorach miedziowych i miedziowo-niklowych
(
Powlowicz R.
,
Szukalska E.
), s. 112-124
artykuł:
Porownanie spektrofotometrycznych metod oznaczania barwy w wybranych olejach i na roznych etapach technologicznych
(
Brzeska M.
), s. 125-132
artykuł:
Niektore cechy uzytkowe wybranego typu krzemionki Trisyl w zastosowaniu do oczyszczania oleju rzepakowego
(
Jerzewska M.
), s. 133-141
artykuł:
Wykorzystanie olejow roslinnych bogatych w polinienasycone kwasy tluszczowe o budowie trienowej jako skladnikow zywnosci funkcjonalnej - potrzeby i uwarunkowania [w swietle pismiennictwa]
(
Minkowski K.
), s. 142-147
artykuł:
Margaryny ze stanolami skutecznym czynnikiem obnizajacym poziom cholesterolu we krwi
(
Krygier K.
,
Hirvonen K.
), s. 148-153
artykuł:
Niektore zagadnienia zwiazane z produkcja i zastosowaniem biopaliwa na bazie estrow metylowych kwasow tluszczowych oleju rzepakowego
(
Braczko M.
), s. 154-162
artykuł:
Organizacje normalizacyjne oraz ich dzialalnosc w dziedzinie harmonizacji metod badan olejow i tluszczow
(
Platek T.
), s. 163-172
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.