Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Polish Journal of Food and Nutrition Sciences
Rocznik
2004
Tom
13/54
Numer
Spec.Issue 1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
Spec.Issue 1
artykuł:
Non-nutrient bioactive substances in food of plant origin causing bitterness and astringency
(
Troszynska A.
)
artykuł:
Physiological effect of low digestible oligosaccharides in diets for animals and humans
(
Zdunczyk Z.
)
artykuł:
Opioid peptides derived from milk proteins
(
Kostyra E.
,
Sienkiewicz-Szlapka E.
,
Jarmolowska B.
,
Krawczuk S.
,
Kostyra H.
)
artykuł:
Epithelial cell cultures in vitro as a model to study functional properties of food
(
Grajek W.
,
Olejnik A.
)
artykuł:
Oxidation of lipids in food
(
Wasowicz E.
,
Gramza A.
,
Hes M.
,
Jelen H.
,
Korczak J.
,
Malecka M.
,
Mildner-Szkudlarz S.
,
Rudzinska M.
,
Samotyja U.
,
Zawirska-Wojtasiak R.
)
artykuł:
Food flavonoids
(
Wiczkowski W.
,
Piskula M. K.
)
artykuł:
Resistant starch - classification, structure, production
(
Leszczynski W.
)
artykuł:
An introduction to chemometrics for food science
(
Tyszkiewicz J.
,
Tyszkiewicz S.
)
artykuł:
Resistant starch - nutritional and biological activity
(
Soral-Smietana M.
,
Wronkowska M.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.