Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Postępy Techniki Przetwórstwa Spożywczego
Rocznik
1995
Tom
04
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Wplyw dodatkow wody, soli kuchennej, tluszczu oraz temperatury na wlasciwosci elektryczne farszow wedlinowych
(
Gruss M.
,
Dolata W.
,
Malojlo P.
), s. 7-10
artykuł:
Nowe rozwiazania w budowie linii technologicznej do produkcji serow typu wloskiego wyrabianych technika pasta filata. Czesc II. Badania technologiczne linii prototypowej do produkcji serow typu wloskiego wyrabianych technika pasta filata
(
Obrusiewicz T.
,
Ryszkowski J.
,
Gacukowicz J.
,
Wronski W.
,
Barszczewski S.
), s. 14-20
artykuł:
Badania wplywu konstrukcji baka wirowki na rozklad czastek fazy rozproszonej w produktach wirowania
(
Komsta H.
,
Hys L.
,
Popko R.
,
Popko H.
), s. 21-24
artykuł:
Metale odporne na korozje w aspekcie wlasciwego doboru i pelnego wykorzystania ich wlasciwosci w budowie urzadzen dla potrzeb przetworstwa zywnosci
(
Lindner M.
,
Popko H.
), s. 25-30
artykuł:
Badania migracji metali z maszyn i aparatow do produktow spozywczych
(
Popko R.
,
Popko H.
), s. 31-33
artykuł:
Wplyw konstrukcji slimakow na efekt mieszania w jedno- i dwuslimakowych ekstruderach
(
Van Z. D. J.
,
Jager T.
,
Stolp W.
,
Kuiper E.
), s. 34-42
artykuł:
Proby zastosowania techniki membranowej do klarowania i zimnej sterylizacji cydru
(
Raczko W.
,
Szwocer J.
,
Obrusiewicz T.
), s. 43-50
artykuł:
Zastosowanie bioreaktora wlasnej konstrukcji do wytwarzania glukoamylazy przy uzyciu Aspergillus niger C 58-III
(
Jamroz J.
,
Fiedurek J.
,
Rogalski J.
), s. 51-55
artykuł:
Ekstrudowany makaron z maki groszku zielonego odtluszczonego
(
Cruz E. U.
,
Van Zuilichem D. J.
,
Stolp W.
), s. 56-59
artykuł:
Ekspandery - rozwoj konstrukcji i przeznaczenie
(
Moscicki L.
), s. 60-63
artykuł:
Zastosowanie techniki mikrofalowej w przemysle spozywczym
(
Opydo B.
), s. 64-66
artykuł:
Charakterystyka energetyczna warzelni MKT
(
Iwaniak A.
,
Budny J.
), s. 67-72
artykuł:
Badanie mozliwosci obliczania przewidywanej wartosci oporu filtracji w procesie ultrafiltracji mleka w aparacie plytowym
(
Raczko W.
,
Wituszynska B.
,
Raczko R.
), s. 73-80
artykuł:
Badania procesu formowania korpusow drazetek w granulatorze telerzowym
(
Korpal W.
,
Szorc J.
,
Weiner W.
), s. 81-84
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.