Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Acta Scientiarum Polonorum. Technologia Alimentaria
Rocznik
2007
Tom
06
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
Species identification of meat by electrophoretic methods
(
Montowska M.
,
Pospiech E.
)
artykuł:
Cholesterol assimilation by commercial yoghurt starter cultures
(
Ziarno M.
,
Sekul E.
,
Lafraya A. A.
)
artykuł:
Changes of selected properties of Lactobacillus plantarum ATCC 4080 during storage of malt beverage
(
Kraszewska J.
,
Wzorek W.
)
artykuł:
Investigations into magnesium biosorption by waste brewery yeast Saccharomyces uvarum
(
Gniewosz M.
,
Duszkiewicz-Reinhard W.
,
Blazejak S.
,
Sobiecka J.
,
Zarzecka M.
)
artykuł:
The influence of time and type of solvent on efficiency of the extraction of polyphenols from green tea and antioxidant properties obtained extracts
(
Druzynska B.
,
Stepniewska A.
,
Wolosiak R.
)
artykuł:
An attempt to apply a pullulan and pullulan-protein coatings to prolong apples shelf-life stability
(
Chlebowska-Smigiel A.
,
Gniewosz M.
,
Swinczak E.
)
artykuł:
Technological properties of worts obtained from malts of naked barley grain
(
Blazewicz J.
,
Liszewski M.
,
Zembold A.
)
artykuł:
Young purchasers of food
(
Kowalczuk I.
)
artykuł:
The effect of natural antioxidants on the oxidative processes in beef
(
Karwowska M.
,
Dolatowski Z. J.
)
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.