Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przemysł Spożywczy
Rocznik
2002
Tom
56
Numer
04
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
04
artykuł:
Zywnosc funkcjonalna - zywnosc XXI wieku
(
Krygier K.
), s. 2-4
artykuł:
Probiotyki i prebiotyki - oddzialywania lokalne i systemowe
(
Zdunczyk Z.
), s. 6-8
artykuł:
Wykorzystanie oligosacharydow jako prebiotyki
(
Slizewska K.
,
Libudzisz Z.
), s. 10-12
artykuł:
Nutraceutyki - preparaty dietetyczne i odzywcze specjalnego przeznaczenia
(
Macura R.
), s. 14-16
artykuł:
Agro Food Technology - dzisiaj!
, s. 17
artykuł:
Fitosterole - istotny czynnik obnizajacy poziom cholesterolu we krwi
(
Krygier K.
), s. 18-19
artykuł:
Beta-1,3-1,6-D-glukan nowy suplement wzmacniajacy uklad immunologiczny
(
Swiderski F.
,
Waszkiewicz-Robak B.
), s. 20-21
artykuł:
Struktura podmiotowa przemyslu spozywczego
(
Szczepaniak I.
), s. 24-26
artykuł:
Konsumenci tluszczow roslinnych
(
Gorska-Warsewicz H.
), s. 27-28
artykuł:
Honorowe tytuly dla profesorow
, s. 29
artykuł:
Znaczenie wystepowania w mleku abzymow hydrolizujacych kwasy nukleinowe
(
Stepaniak L.
), s. 30
artykuł:
Zywnosc bardziej bezpieczna czy mniej?
(
en
), s. 31
artykuł:
Nominacje dla wody Bonaqa
(
en
), s. 32
artykuł:
Ocena organoleptyczna w badaniach przechowalniczych
(
Siwek B.
,
Markowska A.
,
Galecka-Wiercioch E.
), s. 33-34
artykuł:
Prezentacje Zywnosci
(
Smolinski E.
), s. 35
artykuł:
Wspomnienie. Profesor dr Jozef Gora [1934-2002]
, s. 35
artykuł:
Kontrola jakosci miodu pszczelego
(
ak
), s. 39
artykuł:
Dunsko-Polskie Forum Przemyslu Spozywczego
(
Imbs B.
), s. 40-41
artykuł:
Innowacje na rynku zywnosci
(
B.I.
), s. 41
artykuł:
Jubileuszowa wystawa
(
dc
), s. 44
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.