Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Żywność Nauka Technologia Jakość
Rocznik
2002
Tom
09
Numer
1
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
1
artykuł:
W poszukiwaniu racjonalnych zasad deklarowania wlasciwosci zywieniowych i zdrowotnych na etykietach i reklamie produktow spozywczych
(
Tyszkiewicz S.
), s. 5-18
artykuł:
Alergeny i alergie pokarmowe
(
Czernecki T.
,
Targonski Z.
), s. 19-33
artykuł:
Jakosc sensoryczna rynkowych sokow jablkowych i pomaranczowych
(
Barylko-Pikielna N.
,
Matuszewska I.
,
Szczecinska A.
,
Radzanowska J.
,
Jeruszka M.
), s. 34-51
artykuł:
Wplyw mikrobiologicznej redukcji azotanow[V] w soku z buraka cwiklowego na jego wlasciwosci sensoryczne
(
Walkowiak-Tomczak D.
,
Czapski J.
), s. 52-65
artykuł:
Wplyw aktywnosci wody na wlasciwosci mechaniczne kostek jablka suszonych sublimacyjnie
(
Rowicka R.
,
Nowak D.
,
Lewicki P. P.
), s. 66-78
artykuł:
Przydatnosc nasion ledzwianu siewnego do mrozenia i sterylizacji
(
Korus A.
), s. 79-87
artykuł:
Wybrane wlasciwosci reologiczne ketchupow handlowych
(
Juszczak L.
,
Fortuna T.
,
Maziarz M.
), s. 88-98
artykuł:
Stabilizacja emulsji olejowych antyoksydantami naturalnymi
(
Jaroslawska A.
,
Sokol-Letowska A.
,
Oszmianski J.
), s. 99-108
artykuł:
Charakterystyka jogurtow z mleka owczego o normalizowanej zawartosci tluszczu
(
Bonczar G.
,
Wszolek M.
), s. 109-115
artykuł:
Analiza histochemiczna lipidow miesni jasnych i ciemnych kurczat zywionych pasza wzbogacona w oleje roslinne i alfa-tokoferol
(
Smolinska T.
,
Malczyk E.
,
Krzowski R.
), s. 116-131
artykuł:
Oszacowanie zawartosci skladnikow mineralnych w racjach pokarmowych mlodziezy szkolnej
(
Przysiezna E.
,
Klisz P.
,
Orkusz A.
), s. 132-140
artykuł:
Problematyka zywnosciowa w ustawodawstwie krajowym
(
Morkis G.
), s. 141-144
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.