Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Przegląd Piekarski i Cukierniczy
Rocznik
1996
Tom
44
Numer
07
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
07
artykuł:
Marketing w przemysle piekarskim
(
Urban S.
), s. 2-4
artykuł:
Jak wykorzystac kody kreskowe
(
Kosmacz-Chodorowska A.
), s. 5-7
artykuł:
Dolce Vita i inne
(
Czarnecka K.
), s. 12-13
artykuł:
Chleb na medal
(
Jarosz K.
), s. 14
artykuł:
Tylko w duzej grupie jestesmy sila
(
Mart M.
), s. 16-17
artykuł:
Z pobytu u slowackich piekarzy
, s. 17
artykuł:
Czy rzeczywiscie w piecu obrotowym nie mozna wypiekac dobrego jakosciowo chleba?
, s. 19
artykuł:
Swiatowa jakosc w polskim Wedlu
(
Bartold B.
), s. 19
artykuł:
Sezam - surowiec niedoceniony
(
Slomczykowski J.
), s. 20-23
artykuł:
Deser dla Krolowej
(
Pietruszewska K.
), s. 24-25
artykuł:
Podroz do krainy czekolady
, s. 26
artykuł:
Malowane torty
(
Jarosz K.
), s. 27
artykuł:
Szkolna Wystawa Spozywcza
(
Jarosz K.
), s. 27
artykuł:
Niemiecki mistrz w Warszawskiej Szkole Cukierniczej
(
Kania P.
), s. 28-29
artykuł:
Walne Zebranie Stowarzyszenia Cukiernikow Karmelarzy i Lodziarzy RP
, s. 30-31
artykuł:
Turniejowe zmagania okiem obserwatora i fachowca
(
Kandulski W.
), s. 31
artykuł:
Z widokiem na kulisy
(
Wysocka H.
), s. 32
artykuł:
Wplyw wybranych bialkowych produktow sojowych na cechy farinograficzne ciasta pszennego
(
Haber T.
), s. 33-34
artykuł:
Wplyw dodatkow naturalnych na jakosc pieczywa pszennego
(
Dojczew D.
,
Kosiewicz D.
,
Lewczuk J.
), s. 35-36
artykuł:
Badania nad mikroflora pszenzytnich miedzyproduktow piekarskich ze szczegolnym uwzglednieniem bakterii mlekowych i ich zdolnosci kwaszacych
(
Haberowa H.
,
Wlodarczyk M.
,
Haber T.
), s. 37-39
artykuł:
Badanie przydatnosci bialkowych preparatow sojowych i rzepakowych w produkcji lodow owocowych
(
Zbikowska A.
,
Dluzewski M.
,
Krygier K.
), s. 39-40
artykuł:
Fruchtfix - zagestnik do sokow i owocow odporny na wysoka temperature i zamrazanie
, s. 41
artykuł:
Teoria i praktyka produkcji lodow
(
Kawalec R.
), s. 46-48
artykuł:
Konferencja prasowa Schollera
(
Szostak M.
), s. 49
artykuł:
Przemyskie lody od Jana Teuchmana
(
Kania P.
), s. 50-51
artykuł:
Porady prawne
(
Paprocki J.
), s. 52-53
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.