Przejdź do menu głównego
Przejdź do treści
PL
|
EN
Szukaj
Przeglądaj
Pomoc
O nas
test
Preferencje
Polski
English
Język
Widoczny
[Schowaj]
Abstrakt
10
20
50
100
Liczba wyników
Numer - szczegóły
Adres strony
Kopiuj
Wydawca
-
Czasopismo
Trzoda Chlewna
Rocznik
1994
Tom
32
Numer
08-09
Identyfikatory
Okładka
Zawartość wolumenu
08-09
artykuł:
Rola i funkcje ARR [wywiad z Przewodniczacym Rady ARR - Wladyslawem Serafinem
, s. 4-5
artykuł:
Czas na Anglie [czesc II]
(
Brodziak S.
), s. 6-7
artykuł:
Stan obiektywnej klasyfikacji poubojowej trzody chlewnej w Polsce
(
Komender P.
), s. 12-14
artykuł:
Apetyt, pobranie paszy i jej smakowitosc w zywieniu prosiat
(
Falkowski J.
), s. 17-19
artykuł:
Mozliwosci zwiekszenia produkcyjnosci stada podstawowego loch [notatki z seminarium poswieconego w/w problemowi cz.I]
(
Pejsak Z.
), s. 22-25
artykuł:
Kiszonki z calych roslin buraka pastewnego w zywieniu trzody chlewnej
(
Matysiak I.
,
Woznica S.
), s. 28
artykuł:
Prestarter w zywieniu prosiat
(
Podkowka W.
), s. 32
artykuł:
Koncentraty bialkowe w zywieniu tucznikow
(
Grela E.
,
Sajkiewicz J.
,
Pietryka E.
), s. 34-35
artykuł:
Znaczenie wody w zywieniu swin
(
Surdacki Z.
), s. 38-39
artykuł:
Stabilnosc enzymow w paszach dla zwierzat
(
Korytowska D.
), s. 44-45
artykuł:
Chelaty i proteinaty mineralne w zywieniu swin
(
Grela E.
,
Kilijanek J.
), s. 48-49
artykuł:
Nie bojmy sie Unii Europejskiej
(
Borczykowski Z.
), s. 52-53
artykuł:
Anemia prosiat
(
Pejsak Z.
), s. 56-57
artykuł:
Stres zwierzat a jakosc miesa wieprzowego
(
Bykowski W.
), s. 60-61
artykuł:
Czujniki elektroniczne w znakowaniu swin
(
Klocek C.
), s. 64-66
artykuł:
Jak poprawic miesnosc tucznikow
(
Podkowka W.
), s. 68
artykuł:
Droga do specjalizacji
(
Matysiak I.
), s. 70
artykuł:
Znaczenie dobrej kondycji fizycznej macior
(
Langhout G. J.
,
Weersink L.
), s. 73-74
artykuł:
Przydatnosc dwoch typow aparatow ultradzwiekowych do obiektywnej oceny miesnosci tusz swin
(
Iniarski R.
,
Martyniuk E.
,
Matul M.
), s. 76-79
rozwiń roczniki
JavaScript jest wyłączony w Twojej przeglądarce internetowej. Włącz go, a następnie odśwież stronę, aby móc w pełni z niej korzystać.